Ik stap de douche in als ik shampoo heb gevonden.Pein haalt nog ergens een aantal handdoeken vandaan en stapt erbij.De stralen vallen precies boven op mijn hoofd.Ik kijk even op en merk nu pas hoeveel langer Pein dan mij is.Verbijstert kijk ik weer weg en hoor Pein kort lachen.'Wat?' Zeggen we beide tegelijk en kijken elkaar aan.'Nou..Ik keek op en, en merk nu pas hoeveel groter jij dan mij bent'. Zegt ik en trek weer een verbijstert gezicht.'Awh, moet ik je optillen zodat je je groter voelt?' Pest Pein me en brengt shampoo aan in zijn haren.Ik lach en schud mijn hoofd.'Nee, alsjeblieft zeg.Het zou wat zijn als een vrouw langer was dan een man.Dat vind ik niet sexy'. Lach ik en pak ook shampoo.Pein grijnst, wast de shampoo eruit en zonder dat hij het merkt kijk ik naar zijn lichaam.Althans dat mocht ik hopen.Snel kijk ik weg en laat de shampoo nog wat extra schuimen voor ik het eruit was.Als ik het water over mijn hoofd heen laat gaan zie ik Pein's lippen bewegen en hoor wat maar niet echt wat hij zegt.'Wacht, wat?Wat zei je?' 'Vindt Hidan dit wel goed?' Grijnst Pein met een kleine ondeugende twinkel in zijn ogen.Ik schiet in de lach en haal mijn schouders op.'Weet ik niet.We hebben niets of zo hoor'. Pein trekt een raar gezicht.'Echt niet?' 'Nee?Althans, niet dat ík weet.Hoezo?' 'Nou, ik had heus wel door dat je naar me staarde, en je staat uit het niets hier bij mij'. Grijnst Pein breed met zijn handen over elkaar.Ik steek grijnzend mijn tong uit en was de shampoo weg.'Nou en.Jij staart ook naar mij, pervert'. Zeg ik lachend en duw met mijn voet een aantal keer tegen zijn scheen aan terwijl ik hem met een oog aankijk.'Ja ja, uitlokker'.
Ik pak de fles met zeep en knijp erin.'Hey!Je verspilt mijn zeep!' Zegt Pein en ik kijk hem leeg aan.'Ow..sorry'. Zeg ik maar voel, nadat Pein de fles had afgepakt, de zeep op me.Lachend houd ik beschermd mijn armen voor me.

Uiteindelijk stappen we uit de douche en drogen ons af.Met de handdoek om me heen kam ik mijn haren en kom erachter dat ik geen schone kleren heb gepakt.'Kuuuuuuut'. Grom ik en loop naar Pein's slaapkamer en kijk de gang op.'Kleren vergeten?' Ik draai me om naar Pein die al aangekleed was en ik knik.Pein zet me aan de kant en komt na een paar minuten terug met mijn kleren.In de badkamer kleed ik me om en zie dat Pein ook nog mijn toilettas had mee gepakt.'Arigto!' Roep ik.
Als ik klaar ben loop ik de badkamer uit naar de slaapkamer van Hidan en pleur mijn spullen er neer.'Lekker gedoucht?'

Reageer (1)

  • Zeph

    xD
    VERDER^^
    -xxx-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen