Foto bij 20. I love u I love u I love u I love u ….

Als we s’ ochtends wakker worden hoor ik de vogeltjes in de bomen alweer fluiten ik kijk naast me en ik zie dat Tessa nog ligt te slapen. Ik voel eens onder me kussen en zie dat ik twee sms’jes heb.
Allebei van Taylor. Ik open eerst het eerste sms’je.
‘lieve, lieve, lieve roos.
Ik wou nog even zeggen dat ik een super weekend met je gehad heb. En dat niet alleen ik mis je nou alweer maar goed zoals afgesproken gaan we gezellig met onze vrienden erop uit. En ik hou me eraan, ik hou van je lieve roos.’
Ik ben meteen benieuwd naar het tweede sms’je.
Ik hou van je ik hou van je ik hou van je ik hou van je ik hou van je ik hou van je ik hou van je.’
Niet echt interessant zou je zeggen. Maar toch vond ik het lief want zo heel vaak zei die niet dat die van me hield. Hij liet het altijd zien door een kus een knuffel. Ik stuur terug dat ik het met hem eens ben over het geweldige weekend en dat ik hem mis. Achter dat berichtje aan stuur ik ook heel vaak ik jou van jou en klik op verzenden. Ik blijf op mijn rug liggen en kijk naar het plafond van de tent.
Naar een poosje word ik er toch flauw van en stap uit de tent in mijn slaperige pyjama outfit. Ik zie dat bella – de hond van Tessa – ook al buiten is en springt op me af hij kwispelt met zijn staart en ik aai haar over haar kop. Ze loopt naar het balletje dat verderop in het gras ligt. En brengt hem naar mij ze legt hem voor me neer.
‘moet ik de bal soms voor je gooien lieverd?’ ik aai der over haar kop en pak de bal op. Bella begint meteen met haar staart te kwispelen ik gooi hem zo ver als ik kan en bella verdwijnt tussen de bosjes. Als ik naar binnen loop zie ik Tessa haar moeder aan de keukentafel zitten. En ik kom ernaast zitten.
‘hé heb je een beetje lekker geslapen roos?’
‘hé, ja echt heerlijk. En u dan?’
‘viel mee voel me nou al een paar dagen niet zo lekker. Maar het komt allemaal wel weer goed. Wat wil je voor je ontbijt? Dan maak ik het even voor je.’
‘nou maakt me eigenlijks niet zo veel uit. Hier lus ik alles wel.’ Ik lag en ze loopt naar de kast. Pakt twee kommetjes en gooit ze vol met Choco puffs. Ze zet de een voor mij neer en de andere houd ze zelf. Ze gooit een beetje melk door allebei de kommetjes.
‘wij weten wel wat we willen. Chocolade is altijd al goed geweest voor vrouwen.’ Ze geeft me een glimlach en een knipoog.
‘en ik dan krijg ik geen kommetje?’ het is Tessa ze ziet er slaperig uit en komt naast me zitten haar moeder pakt er nog een kommetje bij.
‘en Tess heb je ook lekker geslapen of niet zo?’
‘ik? Ik heb als een roosje geslapen. Ik heb het altijd al fijn gevonden om in een tent te slapen.’ Lacht ze.
‘ben je al lang op roos want je was weg toen ik wakker werd en ik heb je de tent niet uit horen gaan.’
‘nee ik zit hier ook nog maar net. Je lag nog te slapen en ik had even gewacht tot je wakker werd. Maar het duurde me allemaal een beetje te lang hoor dus ben ik na binnen gegaan.
‘oh zo ja. Zullen we vanmiddag maar gaan joggen in het park? Lijkt me wel een lekker idee.’
‘ja dat lijkt mij ook een prima idee.’ Ik steek een duim omhoog en ik lag.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen