Foto bij 157

Ondanks dat we niet echt meer verder gaan met schrijven zal ik waarschijnlijk nog wel af en toe een deeltje van 'Love is the line of life' plaatsen als we nog, al is het er maar 1, reacties krijgen. We hebben het verhaal al afgerond.. dus nu hoeft het eigenlijk alleen nog op internet..
laat maar even weten of ik de moeite nog moet doen om ze erop te zetten.. ;)
Zo niet, nog bedankt voor het lezen als je dat ooit hebt gedaan ;)

x Shari



Wat vooraf ging:

Anka kijkt je hoopvol aan. “Je kan bij mij slapen.” Zeg je met een glimlach. Nu krijgt Anka ook een lach op haar gezicht voor het eerst deze reis. Je kijkt naar de bank tegenover jullie waar Monique in Shari’s armen ligt te slapen. “Wat heeft die vannacht uitgespookt dat ze zo moe is.” Zegt Anka lachend. Shari schud met een glimlach haar hoofd en aait een keer door Monique d’r haren.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Hamilton_

    Doorr blijven schrijven hoor;o
    ze zijn zoooo goed;d

    1 decennium geleden
  • barbara

    Meiden ik lees gewoon echt alles hoor dus please please blijf schrijven enne nogmaals sorry de pc en de laptop waren beide kapot en nu heb ik alleen de laptop. Echt ik heb jullie verhalen verschikkelijk gemist dus please schrijf verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen