Foto bij Take a shower..

hier is ie dan eindelijk, het duurde wat lang maar ik had het druk met huiswerk en toen kwam CARNAVAL en dat kon ik ook niet voorbij laten gaan, dus ik heb helemaal geen tijd gehad om eraan te werken . heel erg sorry daarvoor! maar hier is ie dan eindelijk!

en owjja, weetje. bij mijn eerste hoofdstuk heb i kallemaaal leuke reacties, en als ik nu kijk heb ik ook leuke reacties (iedereen die zet heel erg bedankt<3). maar dat is toch raar, want je begint krijgt leuke reactie smaar later het verhaal word dat niet gedaan. dat vind ik een beetje jammer want dat motiveerd je wel, omdat je dan weet dat mensen een nieuw deel willen. snappen jullie wat ik bedoel, dus eigenlijk is mij vrraag.. om toch ene reactie achter te laten wat je er nou van vind....
(mensen die wel zetten, i love you <3)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • TheRipper

    next....<3

    1 decennium geleden
  • Timeless

    omg snel verder ik moet weten wat er verder gebeurt!!!

    1 decennium geleden
  • StarXKaulitz

    Wat heb je opgeschreve?!!

    1 decennium geleden
  • FIENEKE

    nu ben ik nieuwschierig!!
    wat heeft ze geschreven???
    snel verder bitte!

    1 decennium geleden
  • AloyAuditore

    Haha, iig is dit een enorm grappig stukje xD maar het is vroeg, dus mn lach spieren werken nog nie zo goed (A) net als mn hersens (A)

    Snel weer verer:D

    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen