Een enorme ruk trekt me naar onder en ik verlies al mijn hoop.Maar voordat alles onder het zand verdwijnt voel ik een hand me vast grijpen.

Mijn hand grijpt de andere hand stevig vast en ik voel weer hoe ik naar boven word getrokken.Ik voel mijn benen ook weer en voel hoe er hard aan word getrokken, het leek wel alsof ik uit elkaar werd gescheurd.Ik trap met mijn benen en voel dat ik ergens tegen aan trap.Mijn benen voelen vrij en ik knijp in de hand.Meteen voel ik een ruk en schuif omhoog door de aarde.Ik strek me uit en voel de lucht mijn lichaam raken.'Trekken!' Hoor ik een aantal stemmen roepen en lig al snel op de grond op de vier mannen die Pein had weg gestuurd.'Hidan~!Omgawsh!Dank je, dank je, dank je.Jullie allemaal'. Ratel ik opgelucht met mijn armen om Hidan's nek heen.
We staan op en ik klop al het zand van me af.'Mijn pyjamabroek is achtergebleven'. Mompel ik en kijk naar mijn benen die koud werden.De jongens lachen en kijken naar het huis waar nu ook de andere naar buiten komen.Ik kijk naar Pein die iemand over zijn schouder draagt en mij verbaasd aan kijkt.'Waar was jij?' 'Waar ik was?Ik was bijna de aarde in getrokken.En wie is dat?' grom ik lichtjes en schud nog wat zand uit mijn truitje.'Dat is een van je stalkers.We hebben er die, en ze waren er met vier'. Zegt Pein en hij loopt naar voren toe waar sirenes klinken.We kijken hoe de drie figuren worden meegenomen door de ambulance met politie begeleiding en vertrekken dan naar binnen toe.

'Nou, ik heb ramp zalig geslapen'. Jammer ik terwijl ik gapend de woonkamer in kom.'Op mijn kamer was het koud, dus niet zeuren'. Gromt Pein die op de bank ligt met een deken over zich heen.'Ho, er zijn mensen chagrijnig!' Lach Hidan en woelt over mijn haar heen.'Je hebt er nog zand in zitten.' Grapt hij door en ik lach sarcastisch.'Wil je een trap mister-not-funny?'

Reageer (1)

  • Poochyena

    ik schrok me dood toen ze in de grond werd getrokkenO-O
    gelukkig is ze gered=D

    xD
    mister-not-funny,die naam past wel bij Hidan op z'n momenten^^

    Snelll verder<33
    Xx.Shicara

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen