Foto bij Just a beautiful day.

Het stadspark van Antwerpen

Justin was nu al drie dagen in België. Veel vrije tijd hadden we wel nog niet gehad, de eerste twee dagen moesten we de clip opnemen en de derde waren we zo moe geweest van de opnames dat we heel de voormiddag in mijn kamer op mijn bed films hebben liggen kijken. Maar nu was het namiddag en we waren wel redelijk goed uitgerust. Dus, hadden we besloten iets ‘actiever’ te gaan doen.
‘Wat wil jij doen ?’ had Justin me gevraagd.
‘Ik weet het eigenlijk niet, zo lang het samen met jou is is alles oké.’ had ik gegrijnsd. En dus waren we samen naar het stadspark van Antwerpen vertrokken. Daar hadden we ons op een bankje aan de vijver gezet en waren we nu nog altijd van de zon aan het genieten. Justin had een grote zonnebril opgezet om niet herkend te worden, maar door het warme weer viel dat niet op.
‘Hoe lang blijf je nog in België ?’ vroeg ik aan Justin.
‘Euhm… Normaal gezien nog vier dagen, tot zondag dus.’ antwoordde hij.
‘Normaal gezien ? Wat bedoel je daarmee ?’ vroeg ik opgefokt. ‘Ga je misschien vroeger weg !?’
‘Hé, rustig, rustig !’ probeerde Justin me te kalmeren. ‘Dat heb ik toch niet gezegd, ik bedoelde gewoon dat het altijd kan zijn dat er in Atlanta iets gebeurd zodat ik weer terug moet.
‘Oh,’ mompelde ik. ‘Sorry, ik liet me even gaan. Ik vind het gewoon écht niet leuk dat je zo ver van me weg woont…’
‘Ja, dat begrijp ik volledig. Ik vind het ook helemaal niet leuk dat jij hier in België woont en ik in Canada.’ mompelde hij mistroostig.
‘Gelukkig bestaan er nog zo’n dingen zoals : een vliegtuig, een telefoon, internet…’ probeerde ik ons allebei een beetje op te vrolijken.
‘Dat is waar. En we zouden, nu we dan nog eens samen zijn, onze tijd beter nuttig gebruiken en dus niet zitten te zeuren over hoe erg het allemaal wel niet is dat we zo ver van elkaar wonen.’
‘Ja,’ beaamde ik en ik sloeg mijn armen om zijn nek en drukt mijn lippen tegen de zijne. ‘Kom, we gaan een ijsje halen,’ zei Justin na onze kus. Hij stond recht, nam mijn arm en sleurde me achter zich mee naar het ijssalon aan de uitgang van het park.

Reageer (3)

  • BizzleXBubbleXM

    Dat ik dit nu pas lees!!!

    9 jaar geleden
  • Fiducia


    Ik houu ook van ijsjes!

    & van Justin!

    & van jee story!

    1 decennium geleden
  • Dems

    ik hou van ijsjes.:X
    Snel verdeeer!<33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen