Foto bij 17. luck, for us all ?

Tessa en ik zitten beneden aan de bar te ontbijten om dat er toch nog maar een paar mensen zijn voor het ontbijt is David er nog niet. En dus staat charlie paraat om zijn diensten te draaien.
‘dus je denkt dat je moeder nu al seks heeft gehad met die kerel die ze nog maar 3 dagen kent?’
‘kom op hé Tess dat is toch overduidelijk onze hond gebruikt geen condooms.’
‘nee oké ik begrijp het nou het is echt wel een leuke gast hoor.’
‘ja niks ik wil geen nieuwe vaderfiguur die s ‘morgens bij ons gaat zitten en vertellen hoe veel hij van mijn moeder houd en zelf heeft ze dat ook altijd gezegd dat ze dat niet wou!’
‘als je moeder weer gelukkig is, dan is dat toch mooi voor der roos.’
‘kan best, maar het is niet mooi voor mij,’ we horen iemand de trap afkomen. Mijn moeder kan het niet zijn die stampt niet zo hard de trap af. Nee hoor dat was zeker haar moeder niet. Maar haar ‘’ nieuwe vriend’’. Hij loopt naar me toe en geeft mij en Tessa een big smile.
‘jij moet vast Rosalie zijn? Je lijkt sprekend op je moeder als je het mij vraagt.’
‘ja ik ben Rosalie,’lag ik Fake. En jij wie ben jij? ‘
‘ik ben Kevin, ik nou ja hoe zal ik het zeggen?’ ik hoor mijn moeder de trap afkomen. En stralend loopt ze naar ons toe.
‘ach roos dit is Kevin. Ik weet niet hoe ik het allemaal moet uitleggen maar..’ verder kan ze de zin ook niet afmaken, ik sta met een boos hoofd op en loop aan mijn moeder langs.
‘nee het is niet nodig om je dochter je nieuwe liefdesleven te vertellen want ik ben niet geïnteresseerd. Ik ren naar boven ik hoor nog een wanhopige ‘roos kom terug actie’ van mijn moeder maar ik luister niet. Ik loop naar mijn kamer en smijt mezelf kwaad op bed. Waarom moesten mensen toch altijd zo moeilijk doen als ik weg ben geweest, met hun nieuwe perfecte levens. Altijd had mijn moeder tegen me gezegd dat ze niemand nodig was in haar leven en dat ze het goed hadden met zijn tweeën. Maar blijkbaar was dat dus niet zo. En was ze nog wel iemand nodig in haar leven die haar alles kon bieden. Net alsof ze niet aan mij dacht dat, het ook mijn leven zou veranderen met een zogenaamde vader figuur erbij. Die gedachtes razen allemaal tegelijk door mijn hoofd, er zet zich een verschrikkelijke hoofdpijn op. Ik hoor mijn deur zachtjes open gaan maar merk dat het mijn moeder niet is.
‘Roos lieverd. Dit is niet eerlijk voor je moeder. Zag je niet hoe gelukkig ze was?’
‘zie je niet hoe ongelukkig ik nu ben? Ze verpest het niet alleen voor haar zelf maar ook voor mij!’
‘je weet zelf toch ook wel dat dit niet waar is. Je moeder mag ook best wel weer verliefd worden naar een lange tijd! En dat betekent niet dat ze niet meer aan jou denkt. Je gunt haar toch wel wat geluk?
‘ze was gelukkig dat heeft ze altijd tegen me gezegd, en ze zei ook dat ze niemand meer nodig was in haar leven. Het slaat nergens op.
‘ik weet dat je boos bent maar.. Roos, je weet dat zulke dingen soms gebeuren en dat je dat niet kunt plannen, net zoals bij jou en Taylor mij en Robert. Wij hadden dat toch ook niet voorspeld. Het geluk kwam naar ons toe.
‘dat weet ik ook wel maar ik, wil gewoon nog geen vaderfiguur in mijn leven Tess!

Reageer (2)

  • XkimberleyX

    super!!
    wil je weer melden??
    xoxo

    1 decennium geleden
  • LunaMar

    wauw heel mooi,snel verder bedankt voor het melden weer doen? x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen