Foto bij 16. she's inlove ?!

Als jullie eindelijk weer aankomen in LA nemen jullie afscheid op het vliegveld en gaan allebei weer naar jullie eigenhuis. Je geeft Taylor nog een lange kus en een dikke knuffel. Je houd een taxi aan die je snel helpt met je mega grote koffer. Waardoor hij al blijkbaar een beetje chagrijnig was. Als je voor het café stopt ziet het er een beetje verlaten uit. Je loopt naar binnen en ziet Tessa staan met een glimlach. Ze vliegt je om je nek.
‘eindelijk! Je wil niet weten hoe ik je gemist heb meis.’
‘ik heb jou ook gemist maar weet je ik denk dat we alles gezellig moeten bespreken dus we zetten een tentje op en gaan een weekje kamperen. Hoe vind je die?’
‘super gezellig want, ik denk dat we nog veel te roddelen hebben.’ze lacht.
‘trouwens je moeder kon niet komen blijkbaar heeft ze iemand op het oog en daar is ze nu al 2 dagen mee aan het daten.’
‘mijn moeder een date? Kom op nou Tessa mijn moeder is daar helemaal geen type meer voor.’
‘nou blijkbaar wel, en het is bovendien geen lelijkerd. Ik heb het drie keer zo druk gehad als anders omdat je moeder gisteren en eergisteren al weg was met de kerel.’
‘maar hoe heeft ze die ontmoet dan want .. mijn moeder die gaat amper de deur uit alleen als het gaat om boodschappen doen of winkelen en koffie drinken met vriendinnen. ‘
‘ze had iets over een datings – site al vier dagen geleden, eergisteren had ze haar eerste date al en vanmorgen was ze zo vrolijk toen hij haar weer op kwam halen, hij had zelfs die witte en rode rozen voor haar meegenomen.’ Ze wijst naar de bar waar een grote bos rode en witte rozen op een doorzichtige vaas staan.
‘ik kan het nog steeds niet geloven mijn moeder zei laatst tegen me dat ze niet meer in liefde geloofde op haar leeftijd. En dat zulke sites alleen maar voor oude kansloze vrouwen waren.
‘blijkbaar denkt ze daar nu heel anders over want volgens mij is ze helemaal verliefd op die gast.’
‘ik denk dat ik hem vanavond wel zie, laat ik hier maar niet meer over nadenken en laten we mijn koffer maar eens samen gaan uitpakken want er zitten me toch stinkende kleren in.
De hele middag doen we niets anders als maar kleren wassen en praten over onzin dingen we hebben de hele middag nog niet aan Taylor of Robert gedacht of gepraat, maar over allemaal onzin dingen wat er allemaal nog komen ging.

‘Zullen we een film gaan kijken? Er is toch niets op televisie.’vraag ik zuchtend.
‘ik vind het best je moeder is er toch niet weer dus we kunnen hier wel blijven met onze rotzooi.’
We zaten beneden in het café waar we allemaal kussens op de grond voor de tv hadden gegooid en de wii lag een eindje verder op waar we naar een uurtje tennis alweer klaar mee waren geweest. Er waren alleen maar soaps herhalingen op die we al duizenden keren gezien hadden. En tussen ons in stond een schaaltje chocolade rotsjes en een zak paprika chips.
‘zal ik even snel dvd’s van boven halen?’
‘ja doe maar anders ga ik toch dood van de verveling neem maar horror of komedie mee als je wilt.’
Ik loop op me dode gemak naar boven en zoek in de kast van mijn moeder een paar dvd’s als ik een dvd wil pakken valt de rest van de dvd’s uit de kast ik raap ze allemaal op, en zie tot mijn grote verbazing een condoom naast de prullenbak liggen. Mijn moeder? Mijn moeder die altijd praat over dat ik niet te vroeg seks met mensen moet hebben die ik nog niet zo lang ken, heeft nu seks met iemand die ze nog geen halve week kent?

Reageer (1)

  • Kauwgumpie

    :O ohhh dat is stoutxD

    verder(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen