Foto bij 15. the last night

Het is alweer de laatste avond dat we in Oostenrijk zijn we komen net terug van een typisch Oostenrijks cafeetje waar we lekker met zijn tweeën nog iets hebben gedronken.
‘ik vond het echt super gezellig met je.’ Roept Taylor vanuit het halletje waar hij druk zijn natte koude kleren uit trekt.
‘nou anders ik wel hoor. Neem me maar vaker mee ergens heen. ‘ ik loop naar de bank en knip langs een paar progamma’s die me maar niks aan lijken. Bij een film stop ik Taylor komt naast me zitten. Slaat zijn arm om me heen en druk me een beetje tegen zich aan. Hij streelt me over mijn schouder.
‘ dit gaan we zeker weten nog een paar keer vaker doen.’
Ik kijk aandachtig naar de onbekende film en leg mijn hoofd op zijn schouder.
‘leuke film hé zodat je niet naar me hoeft te luisteren,’ fluistert hij me sarcastisch in mijn oor.
‘sorry hoor, ik wil ook graag vaker met je weg. Lekker met zijn tweeën er tussen uit.
Hij geeft me een kus op mijn slaap. En kijkt toch maar die film samen met me. Als we s ‘ avonds nog in bed liggen strelen we elkaar nog even.
‘ik vind het jammer dat we weer weg moeten. ‘zeg ik fluisterend.
‘je bent niet de enige hoor.’ Hij streelt me door mijn haar.
‘ik vond het echt geweldig en de sneeuw is ook zo lekker romantisch. En jij word net weer zo’n klein kind en dan ben je nog schattiger als dat je al bent.
‘ik wist niet dat ik zo schattig was, maar volgens mij is het een compliment.’ Hij lacht geluidloos.
‘maar als we thuis zijn. Denk ik dat we een beetje meer aandacht aan ons vrienden en familie moeten geven. Ik heb ze namelijk amper gezien de laatste tijd.’ Taylor knikt.
‘ik vind dat je gelijk hebt. We hebben zoveel aandacht aan elkaar gegeven dat we onze vrienden alweer bijna vergeten zijn. Laten we gewoon even lekker met onze vrienden gaan stappen als we thuis zijn om te laten zien dat we ze nog niet vergeten zijn.’ik druk hem dicht tegen me aan en hou hem stevig vast. Hij geeft me een kus in mijn nek en streelt me over mijn rug. Voor dat ik het weet lig ik al in een diepe slaap.

Reageer (1)

  • LunaMar

    heel leuk, snel verder, bedantk voor het melden weer doen? x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen