Foto bij 14.you look exactly the same

Als ik wakker word door het ochtend licht dat door het kiertje in de gordijnen komt, zie ik dat Taylor nog slaapt ik geef hem een kus op zijn wang om te kijken hoe vast hij nog slaapt. Hij geeft geen reactie. Ik loop naar de badkamer en besluit te gaan douchen. Na het douchen zie ik dat Taylor nog slaapt en besluit een gezellig ontbijtje voor hem te maken.
‘wat ruikt dat lekker.’ Twee handen komen om mijn middel en een hoofd op mijn schouder die aandachtig kijkt hoe ik roerei zit te maken.
‘en het ziet er nog beter uit dan dat het eruit ziet’. lacht hij, hij geeft me een kus en aait me door mijn haar, hij loopt naar de kast en pakt twee bordjes.
‘lief hoor dat je me even helpt,’ lag ik sarcastisch.
‘ja dat heb je wel verdiend want je verwend me zo hier dit moeten we echt vaker gaan doen.’
Ik lag en maak de bordjes klaar voor het ontbijt we zitten knus ons ontbijtje op te eten op de bank.
Sammy waardeert het niet zo, dat hij geen aandacht krijgt en springt er af en toe tussen.

Het is alweer s’ middags en veel hebben we nog niet gedaan een beetje klef doen op de bank en afwassen. Saaie progamma’s kijken op televisie, en Sammy een paar minuten uitgelaten.
‘weet je, ik verveel me wel een beetje ik bedoel we hebben nu al 2 uur naar saaie tv progamma’s gekeken laten we eens iets gaan doen!’ zuchtte Taylor.
‘wat wil je doen dan?’ Taylor staat op. Trekt me omhoog van de bank af.
‘we gaan een sneeuwpop maken en naar dat we dat hebben gedaan kunnen we nog wel kijken of we wat gaan drinken ergens.’ En dus werd dat het plan. We hadden twee sneeuwpoppen gemaakt ik had Taylor naar gemaakt en hij mij, omdat ik altijd al zo goed was geweest in sneeuwpoppen maken, lachte Taylor mijn sneeuwpop compleet uit.
‘zo lelijk ben ik nou toch ook weer niet?’ lacht hij.
‘nou ik vind dat je er wel op lijkt. Wil je er nog even naast gaan staan dan zie ik het beter.’ Hij begint te lachen en rent naar me toe, ik begin ook te rennen want ik wil niet weer in de koude sneeuw eindigen zoals gisteren. Sammy rent er zo snel mogelijk vrolijk achter aan en blaft eens een keer wat.
Maar Taylor was net iets sneller en pakte me vast om mijn middel.
‘omdat ik zo lief ben, gooi ik je niet in de sneeuw vandaag.’ Hij gaf me snel een paar kusjes in me nek.
‘je bent echt lief vandaag voor me,’
‘weet ik toch.’hij geeft me een knipoog.
‘zullen we maar eens wat gaan drinken?’
‘ja lijkt me een goed idee een lekkere warme kop chocolademelk lijkt me wel fijn.’

Reageer (1)

  • LunaMar

    oeh heel leuk! snel verder, bedankt voor het melden weer doen? x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen