Foto bij 11. we found a stranger.

Eindelijk waren ze in oostenrijk en het was geweldig. Toen ze bij de man kwamen die huisjes verhuurde in de bergen, nam die hun meteen mee naar hun huisje ze hadden wel buren maar dan moest je als snel tien minuten lopen en het zag ernaar uit dat er niet eens mensen in zo’n huisje wouden zitten, de man geeft hun de sleutel van het huis en brabbelt nog iets over oppassen voor beren. Als ze binnen komen is het best donker maar wel lekker knus. Er was een grote open haard met daar voor een lage kleine hoekbank. Er lag een knus kleedje voor de openhaard en tv met videorecorder niet dat je nog echt video’s kon kijken maar voor het idee was het wel leuk. Ze liepen even door het huisje om alles te bekijken.. er was een kleine badkamer met een baddouche en een wc. Er was een spiegel waar allemaal vlekken opzaten zodat je , jezelf nog amper kon zien. En de kamer stond een bed en een kleine kast. Die namen meteen alle ruimte in beslag.
‘toch best knus vind je ook niet? Vroeg Taylor geïnteresseerd.
‘ja ik vind het wel knus gewoon lekker een huisje voor ons tweeën we kunnen ons amper bewegen maar.. dat hoeft ook niet vind je wel?’
‘nee zolang ik dicht bij jou ben vind ik alles goed. ‘Hij geeft me een kus en loopt naar buiten hij komt binnen met mijn grote koffer en zijn weekendtas. Hij gooit ze in een hoekje en pakt zijn sjaal eruit.
‘kom ga je mee een wandelingetje maken door dat bos verderop?’
‘ja goed idee een beetje hier de natuur bewonderen.’
Hij kijkt in mijn koffer tussen alle kleren vist hij een muts weg en gooit hem naar me toe.
‘hier doe jij die maar op straks vriezen je oren er nog af.’hij lachte spottend.
Hij loopt naar me toe en pakt mijn hand sleurt me mee naar buiten,
‘niet zo sloom jij we gaan lekker een romantische wandeling maken door de sneeuw.’
‘kijk eens wat een lief hondje Taylor!
‘waar zie jij nou weer een hondje dan, of ik moet blind zijn.’
Ik loop naar een witte hoopje tussen de sneeuw, en het is inderdaad een hond ik tik hem zachtjes aan en hij word meteen wakker. Het is een kleine husky pup. Ik til hem op en laat hem aan taylor zien die al naast me is komen staan.
‘wat een schatje hé? Waar zou die wegkomen?’
‘geen idee misschien is die wel verdwaald of zijn mensen hem kwijt. Laten we maar even naar de beheerder gaan misschien weet die het.
Maar we zagen hem al voor dat we bij zijn huisje waren.
‘meneer vroeg ik beleefd. We hebben zo net een hondje gevonden en, misschien kan u ons vertellen van wie die kan zijn.’
‘ ik heb echt geen idee hier lopen wel vaker verdwaalde honden meestal houden de vinders ze maar. Omdat jullie van ver komen zou ik jullie dit niet aan doen. Dus als jullie hem jullie verblijf willen houden zal ik jullie dat plezier niet ontnemen. Breng hem na jullie verblijf maar na mij toe en dan zorg ik voor een goed adresje.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen