'Laat hem maar praten.Je gaat voorlopig nog niet dood, we trekken het nummer na en halen hem wel neer.' Zegt Hidan geruststellend en trekt me even tegen zich aan.'Arigato.' Zeg ik zacht en knuffel tegen hem aan.

Pein komt de gang in en vraagt om uitleg.Hidan vertelt alles in het kort en al snel sprint Pein de trap op.Terwijl wij weer in de woonkamer gaan zitten komt Pein terug met een laptop en een kabeltje.Pein gaat zijn gang met de laptop en mijn mobiel terwijl alle andere opruimen, tv kijken, overleggen.Ofwel; gewoon hun eigen gang gaan.

'Mooie locatie hebben die uit gezocht'. Grimast Pein en kijkt op.'Wat?' Zeg ik en sta op van Hidan's schoot en kijk mee op het scherm.'Hey, dat is langs mijn oude huis.Dat hoort leeg te staan..ach ja het is natuurlijk alweer een hele tijd geleden dat ik daar ben geweest dus het kan alweer verkocht zijn'. Mompel ik.Pein surft wat rond en we komen erachter dat mijn huis afgezet is en het huis langs ons verkocht is desondanks de uitstraling dat mijn huis had gekregen.

'Kakuzu, Hidan, Itachi en Kisame missie!' Roept Pein en rennende voetstappen op de trap die naar beneden komen.'aaah..Waarom ik nou weer!?' Zeurt Hidan en ik grinnik.'Luie'. Pest ik en zie Kakuzu, Itachi en Kisame de kamer in komen.
'Eindelijk weer een missie!' Grijnst Kisame blij terwijl hij in zijn handen wrijft.Pein legt ze uit wat ze te doen staat en waar heen te gaan.Ze knikken en verdwijnen voor onze ogen.Ergens wilde ik mee, maar ik ging het niet vragen want ik wist dat het niet toegelaten zou worden.Deidara en Pein beginnen de deuren te sluiten en de rolluiken zakken, vroeger dan normaal.'Het is beter dat je vanavond bij iemand op de kamer gaat liggen en niet alleen.We kunnen alles wel afsluiten, maar ninja's blijven ninja's'. Zegt Pein en ik snap het.Teleportatie, zoals de vier mannen daarstraks hadden gebruikt.

Tegen middernacht aan besluit ik bij Pein op de kamer te gaan.Mijn gevoel zei dat hij over een grote kracht beschikte en ik voelde me buiten dat ook veilig in zijn buurt en gerustgesteld door zijn houding zelf.Ik had geen zin om moeite te doen en kroop zonder toestemming in zijn bed.'Er uit jij'. Grijnst Pein en gooit een groot kussen op me.'Hey!Ah!' roep ik en val op de grond.Lachend sta ik op en pruil.'Waar moet ik dan liggen?Ik wil niet moeilijk doen en daarbij jij hebt een tweepersoonsbed'. Jammer ik.'Ja jij moet op de grond liggen zonder deken'. Pest Pein terwijl hij zijn kleren vervangt door alleen een slaapbroek.'Sexy hoor'. Lach ik en kruip weer terug op het bed.Pein draait zich grijnzend om en pint me gemakkelijk neer.'Had ik niet gezegd dat je op de grond moest slapen?' Zegt hij terwijl hij op mijn buik zit.Ik trek mijn buik ik maar trek dan een pijnlijk gezicht.Snel duw ik hem van me af en wrijf over mijn ribben.'Dat was niet slim..' mompel ik en grijns dan.Pein lacht kort en kruipt onder de dekens.Ik trek de dekens over me heen en staar naar het plafond.'Hebben jullie veel mensen vermoord?'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen