2.Moning to my new home.
Ik had mijn koffers in gepakt en de spullen voor de inrichting van mij nieuwe huis was al op zijn weg met een vrachtboot. Ik had net de laatste loodje gelegd aan het contract van mijn nieuwe hui op de grens van La push en een ander dorpje dat er naast lag Forks. Mijn spullen zouden nu wel ongeveer bij mijn huis zijn dus ik ging ook maar eens. Ik zei mijn huis ik New York gedag en liep naar mijn auto. Mijn andere auto's waren met de vrachtboot mee want als ik maar 1 vervoersmiddel had was dat echt ramp zalig. Voor mensen misschien niet maar ik was net als op shoppen ook een beetje verslaafd op auto's en motoren als het maar snel gaat. Ik stapte in mijn Viper en reed met grote snel heden naar mijn nieuwe huis.

Eindelijk aangekomen keek ik eerst een even goed naar mijn nieuwe huis. Het was echt prachtig al zeg ik het zelf. Het midden van de villa was geheel van glas en stook een verdieping boven de zijkanten uit. De zijkanten waren gemaakt van een licht bruine soort steen. De villa was op het glazen gedeelte na drie verdiepingen hoog. De garage zat onder het huis. Ik parkeerde mijn auto en ging al mijn spulletjes uitpakken. Na 3 uur stond alles waar ik het hebben wou. Ik hou ervan als ik dingen kan inrichten zo als ik het wil het geeft me een goed gevoel en ik voel me er gelijk veel prettiger door. Ik bedacht dat ik misschien ook naar school zou moeten. Het ziet er toch een beetje raar uit als een meisje van 18 niet meer naar school zou gaan. Al vindt ik het zelf heel gewoon ik was gewend dat vrouwen en meisjes niet naar school gaan. Dat was heel gewoon toen ik nog een peuter was. Maar laat ik het toch maar doen dan ontmoet je ook een paar mensen ik zal morgen wel een school zoeken dacht ik in mezelf. Het was al 9 uur en ik moest nog even boodschappen doen dan is de supermarkt al dicht Hmmm misschien hebben ze een nacht winkel. En daarna ga ik dan nog even lekker surfen een glimlach verscheen op mijn gezicht als ik aan surfen dacht ik vindt het echt heerlijk om te doen. 1 zijn met het water zo voelt het voor mij. Maar eest even andere kleren aan doen ik deed een simpel tuniek aan met daar onder een legging en daar over een heen mijn leren jasje en mijn alstars scheurde ik ook uit het schoenen rek snel alles aan doen en “ready to go“

Na vijf minuten rennen kwamen de eerste huizen in zicht en ik minderde vaat. Het waren allemaal kleine houten huisjes en ik schaamde me een beetje voor mijn villa maar ach ik kan het betalen en dan ga ik niet ik een houten hutje slapen omdat anderen zich dan beter voelen. Ik zag de nachtwinkel en liep naar binnen. Eenmaal binnen keek iedereen me aan ik was het gewent het was nooit anders geweest.
-Flash back-
ik was samen met mijn moeder naar mijn vaders werk gegaan toen ik op den duur zag dat allemaal mensen naar me keken.'Mama waarom kijken al die mensen mij zo aan' vroeg ik aan mijn moeder. 'Ze zijn gewoond niet gewend dat er zoon mooie meisje bij hun in de buurt komt' antwoordde mijn moeder met een glimlach . Ik keek haar elke keer weer met mijn helder blauwe ogen vol ongeloof aan. Ik snapte nooit waarom ik anders was dan andere. Mijn vader lachte hartelijk naar me. Ik lachte met mij schattige lachje naar hem terug. Maar erg vond ik het nou ook weer niet die aandacht was soms heel vervelend maar vaak was hij gewoon heerlijk.
-Einde Flash back-
Ik voelde de tranen zich een weg naar buiten te proberen te vechten om er uit mijn ogen uit te stromen maar ik slikte ze snel weg. Ik vond het na al die tijd nog steeds moeilijk om over mijn ouders te denken laat staan praten. Ik negeerde de blikken die mij de hele tijd door de winkel volgden en elke beweging die ik maakte zorgvuldig onderzochten. Ik pakte de spullen die ik nodig had of die me gewoon heel lekker leken en ging naar de kassa om af te rekenen. 'Jij ben nieuw of niet ik heb je nog nooit eerder hier gezien' vroeg ze nieuwsgierig. Ik glimlacht 'ja klopt ik ben hier net heen verhuist van New York'.'oké ik hoop dat je het tot nu toe leuk hebt?' 'Ja hoor alles gaat prima''dat is mooi'.Ik rekende mijn boodschappen sf en liep de winkel uit. Thuis geen ik alle spulletjes hun plek en kijk op de klok half 11. Dan kan ik nog mooi even surfen. Ik rende naar boven deed een bikini aan en trok daar een simpele jurk over heen deed mij allstars weer aan en ging mijn surfplank halen in de garage. Met mijn surfplank in de hand rende ik naar het strand.

willen jullie vertellen wat je ervan vindt:$

Reageer (1)

  • NessaCullen

    Ik vind het tot nu toe echt een mooi verhaal! x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen