Foto bij School begint altijd met een nieuwe leuke jongen.

Daar gaat die dan.

“Stormy! Lieverd! Schiet je wel op de bus komt zo!” zei mijn moeder.
Ik stapte elegant uit mijn kamer en liep door naar de woonkamer en showde mijn kleren die ik aanhad. Het was de eerste schooldag en dus dat betekent hartstikke warm weer in New York. Ik deed net of ik op de catwalk stond en draaide een rondje om mijn eigen as. “En? Hoe ziet moi eruit??” zei ik en keek mijn ouders hoopvol aan.
“Sexy! “ zei mijn stiefvader en lachte. “Nou als ik toch geen complimentjes van mijn vriendje krijg vandaag heb ik jou nog altijd.” Zei ik lacherig en trok mijn jas aan en pakte mijn tas. “Doeg mam ! Doeg Marshall!!” zei ik en liep richting de lift. O,ja ik had het nog niet verteld we wonen in zo een senioren flat. “Hé George” zei ik tegen de man die altijd de lift bestuurde, echt een spannend beroep , dus niet dacht ik.
“Goedemorgen Stormy” zei hij. “Houd de deur open m’n jongen” zei een krakerig oud stemmetje. Ik keek op van wie het kon wezen en zag een oud vrouwtje met een stok de lift binnen komen, ze had ijzige blauwe ogen die wel dood leken. Ik had haar nog nooit eerder gezien. De oude vrouw keek me de hele tijd aan, ik voelde me niet op mijn gemak en hoopte dat we snel de begane grond bereikten. “Tiiing” “Eindelijk” dacht ik en liep meteen naar de schoolbus , hopend de vrouw zover achter me te laten.
“Hé Eva” zei ik tegen de chauffeur lachend. “Dag schat, heb je er een beetje zin in?” vroeg ze. “Mwah, beetje “ zei ik en liep meteen door naar Lotte.
“Watsup G? waarom ben je zo wit?” zei ze en keek me aan. “Zei je nou echt G?” zei ik en keek haar vreemd aan. “Jaa” giechelde ze. Ik keek haar niet begrijpend aan.
“Ik heb met Ghino” fluisterde ze. Even voor de duidelijkheid Ghino is zo een echte gangster . “AAAH!! WAT LEUK!” schreeuwde ik, en gaf haar een knuffel “Nu kunnen we dubbel daten!” zei ik lacherig. “Zo ie zo wel!” zei ze en haar ogen glinsterden.
Ik keek naar achteren om te kijken waar Jay uit hangde, ik had hem wel 3 weken niet gezien. En ja hoor helemaal achterin naast Ghino zat mijn schat Jay. Hij glimlachte en knipoogde naar me, ik glimlachte terug en keek weer glimlachend terug naar Lotte.
De bus stopte en iedereen stapte uit. Lotte en ik liepen naar ons kluisje en liepen langzaam naar mentorles en natuurlijk kwamen we te laat. We liepen door naar ons plekje achterin , ik zag hoe Jay en Ghino grijnsten.
“Ladies, jullie hebben net gemist wie we nieuw in de klas hebben.” Zei mevrouw Honeysugar geïrriteerd. “Alsof ons dat wat uit maakt” zei Lotte arogant. “Percy wil je even jezelf laten zien aan de 2 dames.” Zei onze mentor. Er stond een zwart harige jongen met zee blauw – groene ogen op. Hij was erg knap, het leek net of alle lucht in me uitgeperst werd en dat de tijd stil stond, mijn hart klopte zo snel maar ook weer heel langzaam, heel onregelmatig wat niet menselijk was, deze jongen, god waar heb ik hem eerder gezien dacht ik. Het leek net of we het zelfde waren maar ook weer zo verschillend. “Hé hartje , je bent die jongen aan het aanstaren” zei Lotte en kneep in mijn arm.
Ik keek haar aan en alles werd weer normaal, de klok tikte weer en mijn hart klopte weer normaal, alsof dat moment gewoon niet zo slomotion was gegaan. “Oh, “ zei ik en keek in mijn boek en voelde me langzaam rood worden. “Vind je hem cute?” vroeg Lotte opeens na 10 min. “Wat? Nee joh!” zei ik meteen, maar ik had meteen spijt dat ik dat zei, diep van binnen wist ik dat Percy me geraakt had. De hele les lette ik niet op, voor het eerst was ik stil, en dat allemaal door een jongen, deze jongen had iets dat mijn aandacht trok en geloof het of niet , het leek wel iets magisch.
“Triiinng!!” “Eindelijk “ zuchtte iedereen en stonden op en liepen naar hun volgende les. Ik bekeek hoe Percy zijn spullen inpakte en me opeens aan keek, zijn zee kleurige ogen glinsterden in de zonlicht. Ik wou naar hem toe maar werd tegen gehouden door 2 armen om mijn middel. “Hé schoonheid” fluisterde iemand in mijn oor. Ik keek om en zag Jay daar staan. “Hoi” zei ik. “Wou je op die nieuweling afstappen?” vroeg hij en keek Percy arogant aan. Ik zag dat Percy hem minachtend aan keek en liep langs ons heen, zijn geur rook naar zee naar de grote oceaan waar ik deze zomervakantie ben gaan varen. “Hé” hoorde ik Jay zeggen “je bent aan het dag dromen” zei hij, ik keek hem aan en zei dat het me speet. “Wat een sukkel is die Percy” zei Jay opeens. “Hoe weet je dat? Je kent hem niet eens” zei ik kwaad en liep weg. Ik liep naar mijn volgende les dat bleek dus Wiskunde te zijn, mijn beste vak dus niet. Ik zag dat Percy de zelfde les had en zag hem alleen zitten, ik wou naast hem zitten maar zag dat een roodharige jongen naast hem ging zitten, dus draaide ik me om en ging naast Lotte zitten en zei dat Darcy moest opdonderen.
“Hé Klak” zei ik. Ze glimlachte, “wat had je nou” drong ze aan. Ik besloot het haar maar te vertellen over Percy. “Die jongen heeft wat, iets bijzonders, hij trekt gewoon mijn aandacht” zuchtte ik. “In een positieve of negatieve manier” vroeg ze. “.. Positief” zei ik beschamend en keek naar mijn schoenen. “Dus je vind hem toch cute?” zei ze.
“Denk het wel, maar wie weet, mischien waait het wel weer over, ik heb Jay gewoon te lang gemist” zei ik en pakte mijn wiskunde boeken. “Hmmm wie weet mischien is het wel liefde op het eerste gezicht, hij is niet lelijk , eigenlijk best wel cute” zei ze, en bekeek Percy. “Ik weet niet Lotje” zei ik. “Misschien beurt dit je wel op” zei ze.
“Anna geeft een feest in de Empire States Building” “Chill” zei ik , en keek naar Percy. Volgens mij voelde hij dat er iemand keek, want hij keek achterom en onze blikken kruisten elkaar, ik voelde hoe zijn glinsterende ogen in de mijne boorde, zijn uitstraling gaf me een rust, zoals hoe frisse lucht het altijd bij mij doet, ik voelde weer hoe alles in slomotion ging, mijn hart klopte zo langzaam, dat ik het hoorde. Zijn roodharige vriend stootte hem aan, en onze ogen keken weer naar iets anders, alles werd weer normaal.

**** **** **** ****

Percy POV.
Ik keek recht in de prachitge hemelsblauwe ogen van het meisje, die ogen kwamen me zo bekend voor, maar ik kon het niet plaatsen. Toen ze de klas binnen kwam voelde ik een soort van wind, alsof de wind haar beschermde, en alsof ik de wind hoorde fluisteren, maar ik verstond niet wat er werd gezegt. Haar haar danste vredig met de wind mee. Het meisje had iets wegs van een grieks oude godin of god die ik eerder had gezien. Volgens mij is ze 1 van ons maar ik weet het niet zeker, met 1 van ons bedoel ik een halfgod, maar van wie ze zou wezen heb ik geen idee.
Ze is echt prachtig, een echte engel die recht vanuit Olympia komt. Alsof ik haar ooit eerder heb gezien.
Michael, de jongen die naast me kwam zitten en had een bos rossig rood haar stootte me aan. Ik keek op en vroeg wat er was. “Dat is Stormy, naar wie je zit te staren” zei hij. “Stormy? “ bracht ik uit. “Ja, dat is haar bijnaam, haar echte naam bevat 4 namen ofso, allemaal in het Grieks, want ze is half Grieks , maar probeer maar niks uit ze is al bezet door de grootste sukkel van de school Jay” zei Michael.
Grieks? Dacht ik, zou ze dan echt?

Reageer (6)

  • kickassgirl

    wanneer ga weer verder?:|:8

    1 decennium geleden
  • myVida

    Verderverderverderverderverderverderverderverderverderverder!
    zo'n leuke story! (yeah)
    Kudo + abo (flower)

    1 decennium geleden
  • Teru

    dit is echt een leuk verhaal
    (yeah) abo (yeah)

    1 decennium geleden
  • MagicalSpy

    VERDERRRR

    -x-

    1 decennium geleden
  • hallootjes

    snel verder please(6)
    snel snel snel hih
    kei vette story(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen