Foto bij 5.i think i really really like u

ik staar naar de vloer met Tessa naast me ik kijk nog steeds naar die domme bladzijde met die domme domme foto. Ik ben boos op die mensen die die foto gemaakt hebben. Ik vond het altijd leuk om naar andere mensen te kijken die betrapt werden maar nu weet ik hoe die mensen zich voelen. Ik hoor mijn telefoon op mijn nachtkastje trillen Tessa ook.
‘met Tessa… ja hoor ze weet het al ze zit nu zeg maar in een dipje.
‘Taylor wil even met je praten. Ze geeft de telefoon aan me.
‘Roos? Ik weet niet hoe dit kan ik heb niemand gezien maar trek je er maar niets van aan oké?
‘hoe kan ik me hier nou niets van aan trekken dan zo’n beetje de hele wereld ziet mij als een snoepje voor jou nu!
‘ik snap wel dat je dat niet wilt. Maar het zou heus wel bekend worden als je vanavond bij ons was.
Wil je vanavond nog wel mee en wil Tessa ook nog wel mee?
‘ja we gaan nog gewoon heen denk ik moet toch iets hebben te doen.
‘oke dan spreek ik je vanavond wel weer oké?
‘ja is goed bye bye.
‘doeg lieverd.
Door die dingen die Taylor gezegd had voelde ik me wel wat beter hij had gelijk… het zou ooit een keer de wereld in gaan en ze had nu ook echt een gevoel dat Taylor echt om haar gaf.

De middag was snel voorbij gegaan en het was al negen uur.
‘tijd om ons om te kleden had Tessa vol blijdschap gezegd. Ze had niets anders gedaan dan over Robert gepraat en dat hij oh zo geweldig was. Ze gingen alvast in het Café zitten want daar zouden hun ook langs komen en aangezien het boven een mega rommel was. Hadden ze maar besloten om hun niet mee na boven te nemen. Ze gingen nog even wat drinken aan de bar bij David.
‘zo dus je staat wel lekker in het nieuws hé.
‘ja,ja hou er maar mooi over op ik wil er echt niets meer over horen!
‘ja ik snap je wel ik zou het ook echt niet leuk hebben gevonden maar je doet er zo weinig aan hé.
‘ach ja daarom ook.
Die laatste opmerking snapte ik zelf ook helemaal niet. Maar die gedachte was snel vergeten toen ik de deur open zag gaan en Robert en Taylor zag staan.
‘hallo dames zei Robert. Zijn jullie klaar om te feesten?
‘nou ik wel riep Tessa en ze liep naar Robert maakte een rondje en vroeg wat hij er van vond.
‘geweldig staat je ook echt leuk! Tessa gaf een lief lachje en ging dichter tegen hem aan staan.
Taylor liep naar me toe en pakte me hand gaf een hand kus en draaide me in een rondje.
‘beeldschoon echt waar perfect. Zei hij. Ik lachte geluidloos.
‘ja hoor Taylor moet weer de slijmbal uithangen hoor. Zei Robert. Hij gaf Taylor een stootje en lachte.
Nou genoeg getreuzeld de taxi wacht nu al een poosje.
Ze stapten de taxi in Taylor offerde zich op om voorin te gaan zitten wat bijna niemand ooit heeft gedaan. Maar er was geen keus. Ik kon toekijken hoe Robert Tessa de hele tijd over haar hand streelde en Tessa steeds liefelijk lachte. Toen we er eindelijk waren vroeg Taylor gelijk of we wat wilde drinken en kwam terug met 4 helderblauwe drankjes met een suikerrandje. Hij kwam dicht naast me zitten en gaf me een kus op mijn slaap. Tessa en Robert stonden op de dansvloer na een poosje. En dus waren Taylor en ik nog met zijn tweeën ik raakte geïrriteerd naar alle mensen die me aankeken met een vuile blik. Taylor had al negen keer gezegd dat ik me er niets van aan moest trekken en streelde dan door mijn haar. Toen de avond afgelopen was. En de club al bijna dicht ging besloten Taylor en ik met zijn tweeën maar een wandelingetje te maken. Door het park vlakbij mijn huis. We kwamen bij een grote koepel met een paar lichtjes erin. Op tv en in films ziet het er altijd romantischer uit maar het zag er leuk uit. Ik ging op het bankje zitten die er stond en Taylor kwam naast me zitten ik zag vanuit mijn ooghoek dat hij me aankeek terwijl ik de koepel aan het bewonderen was.
‘je bent echt heel lief voor me Taylor.
‘dat komt ook omdat ik je gewoon echt heel erg leuk vind.
Hij keek onschuldig naar de grond en wachtte blijkbaar op een reactie. Ik gaf hem een kus op zijn wang omdat ik niet wist wat ik moest zeggen. Zo zaten we nog een poosje elkaar kusjes te geven om en om en we besproken nog een paar onzin dingetjes. Pas toen we het echt koud kregen bracht hij me naar huis gaf me nog een kus voor de deur van het café en besloot een taxi te pakken naar huis.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen