Foto bij 4.this can't be true

toen ze het café binnen kwamen waren er nog best veel mensen terwijl David al aan het afsluiten was. ‘hé dames een leuke avond gehad? ‘ja hoor super. Zei Tessa ik knikte ja want ik zat nog met mijn hoofd in de wolken. Tessa loodst me naar de dichtstbijzijnde tafel en haalt wat te drinken. Als ze terug komt is het eerste wat ze vraagt
‘wat hebben jullie daar allemaal uitgespookt? Ze kijkt me lachend aan.
‘waar heb je het nou weer over. Bracht ik er zo droog mogelijk uit.
‘je doet net alsof ik een achterlijk mens ben ik ken je te goed, vertel op!
‘nou niet veel of zo. Gewoon wat gepraat en nou – ja ..
‘gewoon gepraat? Je bedoeld geknuffeld gezoend. Of echt alleen onschuldig gepraat over bloemetjes en bijtjes?
‘oké je weet wel dat je gelijk hebt. Vind je hem niet super leuk? Vraag ik met een bigsmile
‘ja alleen hij is zo mijn type niet dat weet je best, maar hij heeft wel super tanden!
‘ja klopt als hij lacht word ik gewoon verliefd volgens mij.. maar ik wil niet te snel. We hebben nu al gezoend en we kennen elkaar nog helemaal niet lang.
‘dat kan gebeuren.. gewoon dikke liefde. Ze begint te lachen en geeft me een tik tegen me wang aan.
‘ga je me ook nog vragen hoe mijn avond was of blijf je met je gedachtes bij ‘’ Taylor ’’ ‘
‘tuurlijk sorry en hoe was het daar als enigste meisje?
‘gezellig we hebben tv gekeken en pizza gegeten.. ik dacht dat ik eerst voor Jackson wou gaan maar ik vind Robert leuker misschien vinden we elkaar zelfs wel leuk hij vroeg me nummer.
‘maar… jij weet je nummer niet eens uit je hoofd hoe heb je dat gedaan?
‘hij zei dat we nog wel zouden afspreken.
‘oh leuk voor je! Zullen we maar eens onze bedden klaarmaken en gaan slapen? Ik ben echt kapot.
‘ja lijkt me een goed idee ik ben ook bekaf naar mijn grote avontuur vandaag. We begonnen te lachen, liepen naar de bar en gaven onze lege glazen aan David die ons welterusten wenste. En liepen naar boven. Mijn moeder was niet thuis dus we besloten nog even wat eten mee te nemen voor als we honger hadden. We kletsten nog even door maar na een paar minuten waren we zelfs daar te moe voor.

‘hé Roos. ROOS HÉ Roos word eens wakker. Je telefoon gaat. Bij het woordje de telefoon gaat gaan mijn ogen zo snel open en grijp ik na mijn mobiel. Net toen ik keek stopte mijn oproep net. Ik zag een onbekend nummer in beeld staan en een paar minuten erna kreeg ik een sms. Van het zelfde nummer. Lieve Rosalie ik moest even vragen.. namens Robert of jij en Tessa vanavond iets willen doen stappen of zo. Leek ons wel gezellig. Kus
‘en van wie is het?
‘ik denk dat het van taylor is en hij vraagt namens Robert of we vanavond iets te doen hebben?
‘HÉ? Vraagt hij mij ook mee? Mij?
‘aha ja, jou ook en wat zal ik terug sturen?
‘stuur meteen terug dat we mee gaan, nu voordat ze ongeduldig worden. Ik begin te lachen en stuur terug dat het ons ook gezellig lijkt. Een poosje later krijgen we terug dat ze om half 10 bij ons café zijn. Die dag doen Tessa en ik ook niet veel we kijken wat tijdschriften in en kijken wat op de tv.
‘he zullen we even met daisy gaan wandelen. Rond het park ik verveel me..
‘oh ik ben blij dat je het vraagt ik verveel me ook. Het was druk in het park vanwege het mooie weer en gingen maar een ijsje bestellen. We waren snel uitgelopen want het werd ons te druk. En toen we thuis kwamen was er weer niets te doen dus gingen we maar kijken wat we vanavond aan zouden doen.
‘ROOOOS ROOOOS!? Het was haar moeder die de trap op kwam. Ze klonk ongerust en boos tegelijk.
‘roos wat heeft dit in godsnaam te betekenen? Waarom vertel je niet dat je een vriend hebt voordat de hele wereld het weet. Ze staat met een tijdschrift in haar hand. Ze bladdert hem door en stopt op een pagina met een grote donkere foto. Met twee zoenende mensen erop. Rosalie grist het tijdschrift uit haar moeders handen. Ze spert haar ogen ver open van de schrik.
‘o mijn god. FUCK FUCK FUCK. Ik sta groot in een stom roddel tijschrift. Ze leest de tekst die onder de foto staat:
Het nieuwste stel van LA is gisteren gespot. De knappe Twilight acteur Taylor lautner heeft een nieuw meisje aan de haak geslagen. En blijkbaar kunnen ze niet van elkaar afblijven! Is dit ware liefde of gewoon maar voor even. Jammer voor al de verliefde fans. Want er is blijkbaar een vrijgezel minder op de wereld. Wij wensen dit nieuwe koppel natuurlijk veel geluk voor zolang het duurt natuurlijk. Want meestal zijn dit maar gewoon scharrels. We zullen vast nog wel meer smullende verhalen hier over horen.
Ze laat het tijdschrift op de vloer vallen. Hoe kon dit nou zijn dit wou ze helemaal niet. Een beetje privacy is nooit verkeerd toch?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen