Foto bij voorstellen

Dat is Stormy

Ik zal me maar eerst voorstellen, anders gaan jullie me nog onbeschoft noemen.
Ik ben Asteria Cleopatra Olympia Zenovia. En mijn achternaam is Zenovius.
Een mond vol vind je niet?, maar ja als je het niet eens bent met mijn naam moet je nou ja moest je maar bij mijn echte vader wezen. Jullie zouden vast denken ‘echte?’ ja echte , maar hij is dood, god mag weten waar hij nu is.
Mijn echte vader heette Aristarchos Zenovius. En mijn moeder heet gewoon Elizabeth Jacobsen Jones. Mijn moeder heeft mijn stiefvaders achternaam aangenomen , maar ik vond die van mijn echte vader veel leuker en mocht ik de mijne gewoon houden.
Mijn stiefvader heeft gewoon een Amerikaans naam hoor hij heet Marshall Jones.
Hij heeft een eigen restaurant dat hartstikke goed werkt, en ons band samen is ook goed, hij is erg aardig en doet alles voor me. Mijn moeder daar aantegen werkt gewoon bij de Vogue bij de mode afdeling. We zijn niet super rijk ofso.
Maar genoeg over dat , ik zou me zelf maar eens beschrijven. Naast die 4 namen heb ik ook gewoon een bijnaam, mijn moeder zei dat mijn echte vader hem had verzonnen, hij noemde altijd Stormy, vraag niet waarom want ik snap het ook niet, maar vind het wel een stoere naam. Het enige wat ik van mijn lieftallige pap herinner is zijn lach dat klonk als rinkelende belletjes en zijn ogen nou ja die heb ik dus van hem geërfd, ze zijn hemelsblauw en kunnen wanneer ik boos ben veranderen naar stormachtig grijs met gele strepen erin echt raar, mijn vriendin zei dat het net zo eruitzag als hoe de lucht veranderd. Maar ja het bruine haar heb ik gewoon van mijn moeder zoals ik haar tint ook heb, maar hoe ik eruit zie is gewoon typisch mijn vader en mijn karakter ook zegt mijn moeder altijd. Ik vind het wel jammer dat mijn moeder geen één foto van mijn vader heeft. Eerlijk gezegd weet ik helemaal niets van mijn vader, als ik erover begin zie ik het gekwelde blik van mijn moeder en houd ik meteen op, ik kan haar hart niet breken ze is de beste moeder van de hele wereld.
Ze word nooit boos, ze heeft nog nooit tegen me geschreeuwd. Mijn stiefvader is ook een echte schat hoor, want ik heb ADHD en ben dyslectisch, en hij heeft echt geduld met me. Ik woon al sinds ik geboren ben in New-York dat is al zo een 16 jaar, en natuurlijk zit ik ook gewoon in New York op school. Ik ben best populair en dan ook vooral bij de jongens. Ik heb ook een lieftallig vriendje dat een echt Engels koppie heeft echt zo cute! En mijn beste vriendin is Lotte ze is echt prachtig. Maar ja voordat ik jullie entree geef tot mijn gekke wereld moeten jullie één ding weten. Ik ben namelijk een halfbloedje en dan bedoel ik er 2 betekenissen mee, de ene weet ik maar de andere betekenis kom ik en jullie later achter. Ik ben namelijk half Grieks geen wonder voor die 4 gekke namen, eigenlijk weet ik niet eens wat het betekent, nooit zin gehad om het op te zoeken, maar had ik dat maar wel gedaan.

Reageer (1)

  • Teru

    klinkt leuk (Y)
    ga snel verder lezen

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen