CLOAKWOOD ACADEMY
campus life

OVERZICHT RUIMTES
credit goes to eternalsunshine

De Cloakwood Academy is een majestueus instituut gewijd aan de studie en beoefening van magie. Gelegen te midden van uitgestrekte tuinen en omringd door torenhoge torens, straalt de academie een aura van mysterie en kracht uit.

• Hoofdgebouw: Dit imposante gebouw vormt het hart van de academie en herbergt de bibliotheek, de rituelenkamer en de klaslokalen.

• Bibliotheek: Het kloppende brein van de academie, de bibliotheek, strekt zich uit over meerdere verdiepingen, zowel boven als ondergronds. Hier kunnen studenten en docenten putten uit een schat aan oude tomes, grimoires en magische artefacten.

• Klaslokalen: Verspreid over het hoofdgebouw bevinden zich diverse klaslokalen, waarin magiërs-in-opleiding onderwezen worden in de vele facetten van de arcane kunsten.

• De Levende Tuin: Een weelderige oase van rust en contemplatie, de grote tuin biedt studenten de mogelijkheid om tussen de lessen door te ontspannen en te mediteren. Hier bloeien exotische planten en kruiden die vaak gebruikt worden in magische experimenten en rituelen.

• Publiek Badhuis: Dit badhuis biedt een verkwikkende plek voor studenten en docenten om zich te ontspannen na een lange dag van studie en praktijk. De warme baden en stoomruimtes zijn gevuld met kruiden en essences die de geest verfrissen en het lichaam revitaliseren.

• De Grote Kas: Een indrukwekkende glazen structuur aan de rand van de tuinen, de grote kas herbergt een scala aan zeldzame en betoverde planten. Hier kunnen studenten de kunst van botanie bestuderen en experimenteren met het kweken van magische flora.

• Eetzaal: De eetzaal van de academie is een ontmoetingsplaats waar studenten en docenten samenkomen om te dineren.

• Rituelenkamer: Op de begane grond achter de bibliotheek bevindt zich de rituelenkamer, een mysterieuze en sfeervolle ruimte waar magische rituelen worden uitgevoerd.

• Slaapzalen: Er zijn drie slaapzalen. Studenten verblijven 's nachts in een van de verschillende slaapzalen.

SLAAPZALEN

Studenten verblijven 's nachts in een van de verschillende slaapzalen. Voor alle slaapzalen geldt dat deze gemengd zijn, zowel qua geslacht, race als class. Wel wordt er onderscheid gemaakt tussen de jaren. Jaar 1 en 2 worden gezamenlijk ondergebracht, alsmede Jaar 3 en 4.

regels
• Studenten moeten zich houden aan een strikte gedragscode die respect en hoffelijkheid naar medebewoners en het schoolpersoneel bevordert. Dit omvat het vermijden van conflicten en het tonen van tolerantie jegens verschillende magische tradities en achtergronden.
• Studenten mogen alleen bezoekers uitnodigen na goedkeuring van de schoolautoriteiten. Dit om de veiligheid en privacy van de bewoners te waarborgen en om verstoringen van de studieomgeving te minimaliseren.
• Het uitvoeren van magische experimenten in de dormitories is ten strengste verboden. Dit om de veiligheid van de bewoners en de integriteit van de schoolgebouwen te waarborgen.
• Studenten moeten rekening houden met het studie- en rustschema van hun medebewoners en mogen geen buitensporig lawaai maken dat anderen stoort tijdens rusturen.
• Studenten zijn verantwoordelijk voor het schoonhouden van hun kamers en gemeenschappelijke ruimtes binnen de dormitory. Dit om een hygiënische en aangename leefomgeving te behouden voor alle bewoners.
• Het gebruik van magie binnen de dormitories moet verantwoordelijk en passend zijn. Studenten moeten zich onthouden van het gebruik van gevaarlijke of ongepaste spreuken die schade kunnen toebrengen aan zichzelf of anderen.
• Tijdens de nachtelijke uren moeten studenten zich houden aan een stiltebeleid om de slaap van medebewoners niet te verstoren. Dit om een rustige en vredige slaapomgeving te garanderen voor iedereen.


overzicht slaapzalen
Studenten zijn verdeeld over de volgende slaapzalen. Voor iedere slaapzaal geldt dat er een slaapzaal en aangrenzende badkamer is voor de jaren 1 en 2, en een slaapzaal met badkamer voor jaren 3 en 4. Daarnaast heeft de school nog een gezamenlijke badhuis, gelegen naast de Verdant Grove.

- Verdant Grove
Deze slaapzaal is gelegen op de begane vloer aan de rand van de school met uitzicht op het weelderig bos van de Cloakwoods. Omgeven door dikke bomen en bedekt met klimop, biedt het een serene en rustige omgeving voor studenten die zich willen verbinden met de natuur tijdens hun rustperiodes.
- Home to: student1, student 2, student 3.

- Lunar Tower
Hoog in een toren die tot de boomtoppen reikt, biedt deze slaapzaal een adembenemend uitzicht op de nachtelijke hemel. Studenten kunnen de sterren bestuderen en zich laten inspireren door de kosmische mysteries terwijl ze zich voorbereiden op hun magische lessen.
- Home to: student1, student 2, student 3.

- Crystal Caverns
Deze ondergrondse slaapzaal bevindt zich in een netwerk van glinsterende grotten, waar kristallen formaties schitteren en reflecteren het licht. De kamers zijn gehouwen uit de rotsen en versierd met kristallen, waardoor een betoverende en magische sfeer ontstaat voor de bewoners terwijl ze zich onder de grond bevinden.
- Home to: student1, student 2, student 3.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen