De zachte gloed van het ziekenhuislicht omhelsde ons terwijl we elkaar innig zoenden, verlangen en liefde vermengd in elke aanraking. Mijn hart bonkte wild in mijn borstkas terwijl ik me verloor in de warmte van Bill's omhelzing. Zijn lippen, zacht en vurig, vonden de mijne keer op keer, een dans van passie en verlangen.
Ik voelde zijn handen over mijn lichaam glijden, elke aanraking als een elektrische schok die mijn huid deed tintelen. Mijn handen verkenden zijn rug, voelden de kracht van zijn spieren onder zijn shirt. Bij elke aanraking ontsnapte er een zachte kreun uit mijn lippen, een symfonie van verlangen die tussen ons in de lucht hing.
Zijn handen vonden hun weg naar mijn heupen, terwijl ik mijn vingers door zijn haar liet glijden, genietend van de zachtheid ervan. Zijn ademhaling kwam snel en onregelmatig, een teken van de opwinding die tussen ons brandde. En terwijl onze lippen elkaar bleven vinden in een eindeloze stroom van kusjes, begonnen we elkaars lichamen te verkennen met een honger die niet te stillen leek.
Mijn huid voelde als vuur onder zijn aanraking, elk plekje dat zijn handen raakten leek te ontwaken onder zijn liefkozingen. Zijn lippen volgden het pad van zijn handen, kusten elke centimeter van mijn huid met een tederheid die mijn hart deed smelten. Ik kon me niet herinneren wanneer ik me ooit zo levend had gevoeld, zo vervuld van liefde en passie.
Zijn warme adem streelde mijn nek terwijl hij dichter naar me toe boog, zijn lippen zachtjes mijn huid verkennend. Een rilling van opwinding schoot door mijn lichaam terwijl ik me overgaf aan zijn aanraking. Zijn handen vonden de sluiting van mijn ziekenhuisjasje en met een vloeiende beweging maakte hij deze los, waardoor het stof op de grond viel en mijn huid blootgesteld werd aan zijn verlangende blik.
Ik voelde zijn hartslag tegen de mijne terwijl hij dichter naar me toe kwam, zijn lichaam als een warme deken om me heen. Zijn lippen vonden de mijne opnieuw, hun zachte druk een belofte van meer dat komen zou. En terwijl we elkaar vastklampten in een zee van passie en verlangen, wisten we dat dit moment ons voor altijd zou binden, onze harten verenigd in een liefde die niet te breken was.
Met elke streling, elke kus, voelde ik mezelf verliezen in de diepten van zijn liefde, mijn lichaam reagerend op zijn aanrakingen met een intensiteit die me duizelig maakte. Ik kon zijn verlangen voelen, de honger in zijn aanrakingen, en ik wist dat hetzelfde verlangen brandde in mijn eigen ziel.
Ik verloor mezelf in het moment, mijn gedachten vervagend tot slechts één verlangen: hem. Al mijn zorgen, al mijn angsten, verdwenen in het niets, vervangen door de ontembare drang om bij hem te zijn, om één te zijn met hem in lichaam en geest.
En terwijl we elkaar verkenden, elke aanraking gevuld met passie en verlangen, wist ik dat dit was waar ik thuishoorde. In zijn armen vond ik rust, in zijn kussen vond ik vreugde, en in zijn liefde vond ik alles wat ik ooit had gezocht.
Ooh, wat had ik zijn lichaam toch gemist, elke aanraking, elke streling bracht een golf van extase teweeg die door mijn lichaam golfde. Ik voelde me levendiger dan ooit tevoren, mijn hart bonzend in mijn borstkas, verlangend naar meer van hem, meer van deze liefde die ons verbond.
Langzaam, als een zomerbries die over een veld van bloemen waait, begonnen we één te worden, onze lichamen en harten samensmelten tot één. Ik voelde zijn adem op mijn huid, zijn lippen op de mijne, en ik wist dat er geen plek ter wereld was waar ik liever wilde zijn dan hier, in zijn armen, verloren in de warmte van zijn liefde.
Langzaam, maar onverbiddelijk, bouwde de spanning zich op tussen ons, elke stoot bracht ons dichter bij de rand van extase. En toen, op het hoogtepunt van onze samensmelting, werden we overspoeld door golven van genot die ons deden kreunen van extase. Zijn lichaam drukte tegen het mijne, onze harten kloppend als één terwijl we opgingen in het moment van opperste gelukzaligheid.
Het was een moment dat eeuwig leek te duren, een moment waarin de wereld om ons heen vervaagde en alleen wij overbleven, verloren in de warmte van onze liefde. En toen we langzaam terugkwamen van ons hoogtepunt, lagen we daar, samen, verstrengeld in een omhelzing die ons voor altijd zou binden.

Terwijl we daar lagen, onze lichamen nog nagloeiend van onze intense verbinding, omhelsde Bill me stevig. Zijn vingers streelden teder mijn haar, terwijl ik me verwonderde over de onwaarschijnlijke setting waarin we ons bevonden. Een zachte bries streek door de kamer, de gordijnen dansten zachtjes in het maanlicht dat door het raam gleed. Het was bijna surrealistisch om te beseffen dat we net zo'n intiem moment hadden gedeeld in een ziekenhuisbed. "Ow god," fluisterde ik, mijn stem gevuld met een mengeling van ongeloof en amusement. "Hebben we nu echt seks gehad in een ziekenhuisbed?"
Een speelse glimlach krulde om Bills lippen, zijn ogen twinkelden met een ondeugende twinkeling. "Ach, het moest maar zo geweldig niet zijn," plaagde hij, zijn stem doordrenkt van lichtheid en humor.
Toen hij zich iets rechterzette, volgde ik zijn beweging en leunde naar hem toe, onze lichamen nog steeds dicht bij elkaar. "Of heb je spijt?" vroeg hij, zijn stem zachter nu, doordrongen van zorg en bezorgdheid. Ik schudde snel mijn hoofd, mijn vingers die automatisch zijn hand streelden. "Nee, nee," verzekerde ik hem, mijn stem zacht maar vol overtuiging. "Het was heerlijk," bekende ik.
Een glimlach van opluchting speelde rond Bills lippen toen hij mijn woorden hoorde, zijn blik gevuld met liefde en genegenheid. "Het was zeker niet de bedoeling om jou hier in het ziekenhuis te verleiden," zei hij, zijn stem doordrenkt met een vleugje zelfspot. Een zachte lach ontsnapte uit mijn keel bij het idee van de onwaarschijnlijke omgeving waarin onze liefde was ontvlamd.
"Ik denk eigenlijk niet dat ik ooit genoeg van jou kan krijgen," fluisterde ik, mijn stem doordrenkt van liefde terwijl ik hem recht in de ogen keek. Zijn omhelzing voelde als een thuis, een veilige haven te midden van alle chaos en verwarring. Hij trok me nog dichter tegen zich aan, zijn armen stevig om me heen geslagen, en mijn hart vulde zich met warmte en geluk.
"Ik hou van je, Elise," fluisterde hij terug.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen