Zachtjes zette ik de laatste kaars neer op de tafel, waardoor de hele kamer werd verlicht door een warme, zachte gloed. De geur van vanille vulde de lucht terwijl ik de laatste details van mijn verrassing voor Bill afwerkte. Ik had de tafel gezellig aangekleed met een wit tafelkleed en een bos bloemen in het midden. De kaarsen brandden in kleine glazen houders en wierpen dansende schaduwen op de muren. Alles zag er perfect uit, precies zoals ik had gehoopt.
Ik keek op de klok en zag dat het bijna tijd was. Mijn hart klopte sneller van opwinding terwijl ik wachtte op het geluid van de voordeur die openging. Mijn telefoon trilde in mijn zak en ik haalde hem tevoorschijn om te kijken wie het was. Een bericht van Bill verscheen op het scherm: "Ik ben onderweg naar huis, pff ik hoop dat je snel bij me bent X." Mijn glimlach werd nog breder bij het lezen van zijn bericht en ik voelde mijn hart een sprongetje maken.
Terwijl ik wachtte, nam ik een moment om naar mijn eigen verschijning te kijken in de spiegel. Ik droeg een zwarte nauwsluitende jurk die elegant langs mijn lichaam viel, met een diep decolleté dat mijn figuur accentueerde. Mijn haar viel golvend over mijn schouders en ik had een vleugje make-up aangebracht om mijn ogen te laten stralen. Ik hoopte dat Bill het kon waarderen, maar nog belangrijker, ik hoopte dat het hem liet zien hoeveel hij voor mij betekende.
Plotseling hoorde ik de sleutel in het slot en maakte mijn hart een sprongetje van opwinding. De deur ging open en daar stond hij, prachtig zoals altijd.
Bill stapte voorzichtig de kamer binnen en zijn ogen werden groot van verbazing toen ze de met kaarsen verlichte ruimte zag. Een zachte glimlach speelde om zijn lippen terwijl hij de romantische setting in zich opnam. "Wow, Elise," stamelde hij, zijn stem vol ontzag. "Dit is echt... adembenemend." Zijn blik gleed over de tafel, die prachtig was gedecoreerd met bloemen en kaarsen, en toen ontmoetten zijn ogen die van mij, gevuld met bewondering en liefde. Het was alsof de hele wereld even stilstond terwijl we elkaar aankeken, en mijn hart maakte een sprongetje van geluk. "Ik dacht dat je vanavond in de studio moest blijven?" voegde hij eraan toe.
Een brede glimlach verscheen op mijn gezicht terwijl ik naar hem toe liep, mijn handen legde ik zachtjes op zijn borstkas. "Ik wilde je verrassen," fluisterde ik, mijn stem doordrenkt van emotie. "Ik wilde dat je weet hoeveel je voor me betekent, hoe dankbaar ik ben dat je er altijd voor me bent geweest." Mijn woorden waren oprecht en uit het diepst van mijn hart, en ik hoopte dat hij de oprechte genegenheid kon voelen die ik voor hem voelde.
Bill sloeg zijn armen om me heen en trok me stevig tegen zich aan, zijn warmte omhullend terwijl hij me zachtjes kuste. De tederheid van zijn gebaar raakte me diep en ik voelde een golf van liefde door me heen stromen. "Je hebt geen idee hoezeer ik dit waardeer, Elise," fluisterde hij, zijn stem doordrenkt van liefde. "Dank je wel, dit is echt geweldig." Zijn woorden raakten mijn ziel en ik voelde me vervuld van geluk en dankbaarheid voor de man die voor me stond, de man die mijn hart had veroverd en me elke dag opnieuw liet voelen hoe bijzonder ik voor hem was.

Ik glimlachte terwijl ik Bill uitnodigde om aan tafel te gaan zitten, mijn hand uitnodigend uitgestoken naar de stoel naast mij. "Kom, laten we gaan zitten en van dit heerlijke diner genieten," zei ik met een warme stem. Bill keek me aan, zijn blik vol bewondering terwijl hij langzaam naar de stoel liep en plaatsnam.
Terwijl hij ging zitten, merkte ik dat zijn ogen niet van mij af konden blijven. Een ondeugende twinkeling lag in zijn ogen terwijl hij me aankeek. "Gaat het eten net zo lekker zijn als jij eruitziet?" vroeg hij met een verleidelijke blik. Zijn opmerking deed me blozen en ik voelde een warme gloed zich door mijn lichaam verspreiden. "Het gaat in elk geval pikant zijn," antwoordde ik met een knipoog, mijn stem lichtelijk ondeugend.

Bill nam plaats aan tafel terwijl ik naar de keuken liep om de borden te vullen. De geur van de pittige saus en de verse scampi's vulde de kamer en mijn maag knorde van de anticipatie. Ik concentreerde me op het zorgvuldig schikken van het eten op de borden, ervoor zorgend dat elk gerecht eruitzag als een culinair meesterwerk.
Toen ik terugkwam met de borden, zag ik dat Bill me met een bewonderende blik bekeek. Zijn ogen glansden met opwinding terwijl hij me van top tot teen opnam. Ik voelde me zelfbewust onder zijn intense blik, maar ook opgewonden door de passie die eruit sprak. Het voelde als een eeuwigheid dat we elkaar niet zo hadden gezien, en de vonken vlogen er nu vanaf.
Ik zette de borden voor ons neer en nam tegenover Bill plaats.
Bill pakte met een glimlach de fles wijn die op tafel stond, zijn sterke handen omklemden het glazen lichaam terwijl hij behendig de kurk losdraaide. Een zachte 'plop' vulde de kamer toen de kurk loskwam, gevolgd door de zachte geur van de rijke rode wijn die vrijkwam.
Hij schonk de wijn in onze kristallen glazen, zijn bewegingen soepel en vol gratie terwijl hij onze glazen tot aan de rand vulde. Het dieprode vocht glinsterde in het zachte kaarslicht, een uitnodigende aanblik die mijn smaakpapillen al deed tintelen.
"Toost op ons," fluisterde ik zachtjes, mijn stem doordrenkt van emotie terwijl ik mijn glas naar hem toe hief. Mijn hart bonsde in afwachting van zijn reactie, mijn ademhaling bijna gestopt terwijl ik zijn warme blik ontmoette.
"Op ons," antwoordde Bill, zijn stem warm en vol liefde terwijl hij zijn glas tegen het mijne tikte. Het geluid was zacht maar betekenisvol, een symbool van onze verbondenheid en liefde voor elkaar. Het voelde als een moment dat eeuwig zou kunnen duren, gevuld met de belofte van geluk en liefde die ons altijd zou vergezellen.
De kaarsen wierpen een zachte gloed over ons heen terwijl we begonnen te eten, onze gesprekken gevuld met lachen en tederheid. Het eten was inderdaad pikant, maar de warmte van de saus werd overtroffen door de vurige blikken die we elkaar toewierpen.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen