Na de onthulling dat "Hilf Mir Fliegen" geschreven was door de andere Bill Kaulitz, omhelsde ik Elise stevig en fluisterde in haar oor dat ik eigenlijk wel blij was dat ze die andere Bill nooit ontmoet had. Haar warmte voelde geruststellend tegen mijn borst terwijl ik haar vasthield, alsof ze mijn onzekerheden wegnam met alleen al haar aanwezigheid.
Ze duwde me lichtjes van zich af en haar ogen werden groter toen ze zei dat ze hem wél ontmoet had. Verbaasd keek ik haar aan, mijn hart dat sneller begon te kloppen. "Maar ik dacht dat je nooit naar een Tokio Hotel concert was geweest, dat je de band nog nooit live had gezien," stamelde ik, mijn gedachten in de war.
Ze verplaatste zich weer dichter naar mij toe en haar stem klonk zwoel terwijl ze sprak. "Toen ik terug was in mijn wereld, heb ik Bill Kaulitz ontmoet in het hotel waar ik werkte."
De woorden van Elise dreunden door mijn hoofd terwijl ik haar met grote ogen aankeek. "Wat bedoel je?" stamelde ik, mijn stem slechts een fluistering, bijna alsof ik bang was voor haar antwoord.
Elise verplaatste zich dichter naar me toe, haar hand zachtjes rustend op mijn arm terwijl ze me met een doordringende blik aankeek. "Ik heb hem ontmoet in zijn hotelkamer" onthulde ze, haar stem doordrenkt van sereniteit.
Ik sloeg mijn ogen neer, probeerde mijn emoties onder controle te houden terwijl ik worstelde met mijn gevoelens van jaloezie en onzekerheid. "Wat gebeurde er toen je hem ontmoette?" vroeg ik ten slotte, mijn stem schor.
Elise's stem werd serieus terwijl ze uitlegde dat Tokio Hotel in de buurt moest optreden en daarom in het hotel verbleven. Ze vertelde me dat ze een klacht moest gaan oplossen in zijn kamer, en dat was hoe ze elkaar ontmoet hadden.
Mijn gedachten raasden wild terwijl ik probeerde te begrijpen wat dit betekende. Een miljoen vragen flitsten door mijn hoofd, maar vooral één overheerste: wat was er gebeurd tussen Elise en de andere Bill Kaulitz? Was er iets tussen hen?

"Ben je nu jaloers op een versie van jezelf?" Elise's speelse vraag deed mijn hartslag even vertragen, terwijl ik haar plagerige blik opving. Een kleine glimlach verscheen op mijn gezicht terwijl ik haar aankeek. "Ja, omdat ik weet wat hij dacht toen hij jou zag staan in zijn hotelkamer," antwoordde ik, mijn stem lichtelijk geamuseerd.
"Oh, is dat zo?" Elise's stem klonk ondeugend terwijl ze me aankeek. "Hij heeft mijn baan gered en daarna heeft hij mij mee uitgevraagd."
Mijn spieren spanden zich onwillekeurig aan bij haar woorden, terwijl ik mijn greep op de dekens versterkte. "Die vuile klootzak," mompelde ik, mijn stem fluisterend maar doordrongen van woede.
Elise legde haar hand zachtjes op mijn arm en keek me geruststellend aan. "Oh, Bill, je hoeft niet jaloers te zijn. Ik ben er niet op ingegaan," verzekerde ze me.
Een zucht van opluchting ontsnapte aan mijn lippen, hoewel de gedachte aan een andere versie van mij die haar probeerde te verleiden me nog steeds dwarszat. Maar haar woorden kalmeerden mijn opkomende gevoelens van jaloezie, en ik voelde me dankbaar dat ze eerlijk tegen me was.
Maar haar volgende opmerking deed mijn hart opnieuw sneller kloppen, alsof het ritme van mijn gedachten haar woorden probeerde bij te houden. "Maar ik zou toch graag eens willen weten wat Bill met me wilde doen in die hotelkamer," plaagde ze me, haar stem gevuld met ondeugendheid.

Ik fluisterde zachtjes in haar oor, mijn ademhaling zwaarder terwijl ik dichterbij kwam. "Eerst en vooral," begon ik, terwijl ik mijn handen zachtjes over haar lichaam liet glijden, "zou hij je zachtjes bijten, net zoals Edward Cullen dat doet in de Twilight-film." Mijn lippen vonden haar nek, en ik gaf een tedere kus, mijn tanden plagend over haar zachte huid.
Elise zuchtte zachtjes, haar lichaam reagerend op mijn aanrakingen. Haar vingers streelden door mijn haar terwijl ze dichter tegen me aan leunde, haar hartslag voelbaar onder mijn lippen.
Ik tilde mijn hoofd op en keek haar diep in de ogen, een speelse glimlach speelde om mijn lippen. "En dan," fluisterde ik, mijn stem hees van verlangen, "zou hij je langzaam naar het bed leiden, elke stap doordrenkt met verlangen en passie."
Onze ogen ontmoetten elkaar, de vonken van opwinding duidelijk zichtbaar in de donkere gloed van de slaapkamer. Ik voelde haar hartslag versnellen, haar ademhaling onregelmatig terwijl ze wachtte op wat komen zou.
Terwijl ik opnieuw haar nek kuste, fluisterde ik zachte woordjes in haar oor, mijn stem doordrenkt van verlangen. "Je bent zo onweerstaanbaar," mompelde ik, mijn lippen nog steeds op haar huid, genietend van haar smaak.
Plotseling tilde ik haar op, haar benen om mijn middel geslagen terwijl ik haar stevig vasthield. Een speelse glimlach speelde om mijn lippen terwijl ik haar dichter naar me toe trok, haar lichaam dicht tegen het mijne drukkend. Haar ogen ontmoetten de mijne, gevuld met een mix van verlangen en nieuwsgierigheid.
Langzaam liet ik haar achterover op het bed zakken, haar lichaam zich uitstrekkend onder het mijne terwijl ik me boven haar liet zakken. Mijn lippen vonden de hare in een hartstochtelijke kus, onze ademhalingen vermengend in een dans van passie en verlangen.
Terwijl onze kus intenser werd, verkende ik haar lichaam met mijn handen, elke aanraking verzadigd met verlangen en opwinding. Haar huid gloeide onder mijn aanraking, en ik kon voelen hoe haar verlangen naar me groeide met elke streling.
Maar ik wilde haar meer geven, meer laten voelen van de passie die tussen ons brandde. Langzaam, maar vol verlangen, daalde ik af langs haar lichaam, mijn lippen een spoor van sensatie achterlatend op haar huid. Haar ademhaling versnelde toen ik haar borsten bereikte, en ik kon de opwinding voelen die door haar heen golfde. Met tedere strelingen en zachte kusjes liet ik haar huid tintelen van verlangen.
Toen het moment daar was, keek ik haar diep in de ogen, een blik vol passie en verlangen. Langzaam drong ik bij haar binnen, elke stoot krachtiger dan de vorige. Haar lichaam reageerde op de mijne met een heerlijke warmte, haar vingers zich krampachtig vastklampend aan de lakens terwijl ze me met een mengeling van verlangen en genot aankeek.
De kamer leek te vervagen terwijl ik me overgaf aan het gevoel van genot dat door mijn lichaam stroomde. Mijn ademhaling versnelde, mijn hart bonzend in mijn borstkas terwijl ik me verloor in het moment van extase. Net toen ik dacht dat ik de piek van mijn genot bereikte, hoorde ik haar zachte stem fluisteren, nauwelijks hoorbaar maar toch zo vol betekenis: "Ik hou van jou."
Die woorden, zo simpel maar zo krachtig, doorboorden mijn ziel en lieten me voelen alsof ik zweefde. Het was alsof de tijd stilstond terwijl ik me realiseerde wat die woorden betekenden. Een golf van emotie overspoelde me, een mix van vreugde, verwondering en liefde die me bijna overweldigde.
Ik keek haar aan, mijn ogen gevuld met liefde en dankbaarheid voor deze kostbare vrouw voor me. Haar blik ontmoette de mijne, haar ogen glinsterend van liefde en warmte. In dat moment voelde ik me compleet, verbonden met haar op een manier die woorden niet konden beschrijven.
Met een zachte glimlach op mijn lippen fluisterde ik terug, mijn stem doordrenkt van emotie, "Ik hou ook van jou, meer dan je je kunt voorstellen."

Reageer (1)

  • LydiaMartin99

    ❤️❤️❤️
    Wat een leuk stukje!🥺❤️

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen