Het was als een verademing om thuis te zijn na de chaotische gebeurtenissen van de avond. De warme gloed van het appartement omhelsde ons bij binnenkomst, een geruststellende omhelzing die de spanning van de buitenwereld leek weg te nemen. Ik kon de vermoeidheid in Bill's ogen zien, vermengd met een vleugje bezorgdheid dat nog niet helemaal was verdwenen.
Met een zucht van opluchting lieten we ons allebei in de zachte bank zakken. Het geluid van de autosleutels die Bill nonchalant in het bakje gooide, weergalmde door de ruimte, een teken dat we eindelijk thuis waren. Ik trapte mijn schoenen uit, voelde de vertrouwde textuur van de vloer onder mijn voeten, en hing mijn jas over de leuning van de bank.
Een stilte daalde over ons neer, een stilte die zwaar leek te wegen, maar tegelijkertijd geruststellend was na de drukte van de dag. Ik liet mijn blik door de kamer dwalen, op zoek naar een teken van leven, een aanwijzing over waar Tom kon zijn.
"Waar is Tom eigenlijk?" vroeg ik, mijn stem brak de stilte, maar vulde de ruimte met een vleugje nieuwsgierigheid. Ik keek Bill aan, mijn ogen oprecht geïnteresseerd in het antwoord dat zou komen.
Bill ontmoette mijn blik en voor een moment leek het alsof hij nadacht over zijn woorden voordat hij antwoord gaf. "Hij heeft me laten weten dat hij naar Andreas is," antwoordde hij ten slotte, zijn stem rustig maar met een onderliggende geruststelling. "Hij zei dat we het appartement voor ons alleen hadden vanavond."
De informatie trok mijn aandacht en wekte een zekere nieuwsgierigheid op. Ik liet de gedachte aan een rustige avond met Bill door mijn hoofd spoken.

Met een lichte glimlach op mijn gezicht stond ik op van de bank en begaf me richting de keuken, mijn blik gleed over het vertrouwde interieur terwijl ik liep. Ik opende de koelkastdeur met een soepele beweging en liet mijn ogen over de inhoud glijden, op zoek naar iets verfrissends om te drinken.
"Wil je ook iets te drinken, Bill?" vroeg ik over mijn schouder, terwijl ik mijn hand uitstak naar een fles water die strategisch in de koelkast stond.
Voordat ik echter een antwoord kreeg, voelde ik zijn armen plotseling om mijn middel glijden, een onverwachte omhelzing die me deed stilstaan. Mijn adem stokte even in mijn keel terwijl ik me omdraaide om hem aan te kijken, verrast door zijn plotselinge nabijheid.
Een zachte verrassing trilde door mijn lichaam, een aangename schok die me deed glimlachen terwijl ik mijn blik afwendde van de koelkast om hem aan te kijken. Zijn nabijheid voelde geruststellend, zijn aanraking vertrouwd en toch vol passie. Mijn hartslag versnelde bij zijn aanraking, een stille herinnering aan de diepe band die tussen ons bestond.
De koelkastdeur bleef openstaan, de verleidelijke inhoud binnenin wachtend om ontdekt te worden, maar voor nu vergat ik alles behalve het warme gevoel van Bill's omhelzing.

Met een speelse glimlach op zijn gezicht, tilde Bill me plotseling van de grond en plaatste me behendig op het aanrechtblad van de keuken. Een zachte, onverwachte giechel ontsnapte aan mijn lippen terwijl ik me vastklampte aan zijn schouders, mijn ogen sprankelend van opwinding en verwachting. Zijn donkere ogen ontmoetten de mijne, vol van verlangen en passie, terwijl hij langzaam dichterbij kwam, zijn warme ademhaling vermengd met de mijne.
Met een zachte kreun open ik mijn benen een beetje, waardoor hij dichter bij me kan komen, onze lichamen nu nog nauwer tegen elkaar gedrukt.
Zijn donkere ogen ontmoetten de mijne, vol van verlangen en passie, terwijl hij langzaam dichterbij kwam, zijn warme ademhaling vermengd met de mijne. Zijn lippen drukten zachtjes tegen de mijne, een tedere aanraking die een golf van opwinding door mijn lichaam stuurde.
Zijn kussen waren zacht maar vurig, vol passie en verlangen, en ik beantwoordde ze met dezelfde intensiteit, mijn handen zich vastklampend aan zijn schouders terwijl ik me verloor in het moment.
De vlinders fladderden wild door mijn buik, een opwindende mix van emoties die mijn zintuigen overspoelden. Ik kon het bloed door mijn aderen voelen razen, mijn huid tintelend van verlangen naar meer van zijn aanraking. In die omhelzing, op dat moment, voelde ik me levendiger dan ooit tevoren, mijn hart klopte in harmonie met het zijne.
Zijn aanraking was als een zacht briesje dat over mijn huid danste, en toch voelde het alsof er vuurwerk in mijn aderen ontstak. Zijn vingers streelden langs de contouren van mijn benen, elke aanraking liet een spoor van tintelingen achter die diep in mijn kern doordrongen. Mijn hart bonkte in mijn borstkas, een symfonie van opwinding en verlangen die door mijn hele lichaam weerklonk.
Toen hij de kus verbrak, voelde ik zijn lippen afdalen naar mijn benen, en een huivering van genot golfde door mijn lichaam. Ik kon nauwelijks ademen terwijl hij zijn zachte lippen over mijn huid liet glijden, elke aanraking deed mijn zintuigen ontvlammen. Ik sloot mijn ogen en liet me achterover zakken, mijn vingers verstrengeld in zijn weelderige haar, mijn lichaam smachtend naar meer van zijn aanraking.
Het gevoel van zijn haren tussen mijn vingers, de warmte van zijn adem op mijn huid, het veroorzaakte een golf van verlangen die me overspoelde. Mijn ademhaling versnelde terwijl ik me verloor in de intensiteit van het moment, mijn geest gehuld in een roes van pure extase.
Hij trok zich terug, vlak voor het moment van opperste genot, en ik kreunde van verlangen. "Niet stoppen, Bill," smeekte ik, maar hij tilde me op in zijn sterke armen. Ik sloeg mijn benen om zijn lichaam terwijl hij met vastberaden tred naar het grote raam liep, dat uitkeek over de glinsterende skyline van Berlijn.
Ik voelde hoe hij mijn rug zachtjes tegen het koele glas duwde, en ik hapte naar adem van opwinding. Zijn greep om mijn lichaam was stevig en vertrouwd, en ik kon voelen hoe mijn hart wild bonkte in mijn borstkas. Met een zachte blik in zijn ogen begon hij langzaam in mij te stoten, elke beweging gevuld met passie en intensiteit. Ik opende mijn benen verder, waardoor hij dieper in me kon doordringen, en elke beweging zond golven van plezier door mijn lichaam.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen