wat vinden jullie??

Tot kort voor heen heb ik in New York gewoond maar net als altijd ging het mij vervelen en ben ik opzoek gegaan naar iets anders. Het zit niet in mijn bloed om lang op 1 plek te blijven ik ben er nooit goed in geweest en zal het waarschijnlijk ook nooit worden. Op de meeste plekken op de aarde heb ik al wel gewoond. Maar misschien speel ik niet echt eerlijk ik ben namelijk al een kleine 300 jaar oud. Dat ik zo oud heb kunnen worden heeft meerdere redenen 1 daarvan is dat 1 van mijn grootvaders leefde zijn hele leven in een plaatsje genaamd La Push dat ligt in Washington. Voor de mensen die buiten La Push leven lijkt het een heel normaal dorp misschien een beetje bij gelovig maar dat is alles. Maar voor de inwoners zijn die bij geloven heel gewoon ze zijn namelijk waar. Als er in de buurt van La Push vampieren op duiken veranderen de inwoners die het gen bevatten in shape shifters. Bij mij is dit ook het geval geweest toen ik nog een meisje van 12 jaar was. Er was alleen 1 probleem ik leefde niet in La Push en had geen idee wat er met mij gebeurde. Ik heb dagen lopen rond rennen door Engeland om het te laten stoppen maar het lukte niet. Toen eindelijk naar een week de rust in mezelf had terug gevonden ben ik van de enorme(en als ik enorm ze is het ook echt enorm) spierwitte wolf die ik was geworden naar het mensen lijf dat ik de kleine tijd die ik leefde geweest was. Ik zat in een tehuis in Engeland omdat mijn ouders overleden waren toen ik vijf jaar was.

Niemand wist wat ik geworden was en ik ben toen ik 18 was weg gegaan om daarna nooi9t meer terug te keren. Ik was nu zoon zes jaar een shape shifter en was benieuwd naar de wereld. Ik was niet gebonden aan die langzame reflexen van een mens en was heel snel ook kon ik goed van me af slaan. Mijn ouders waren altijd heel erg beschermend over hun kleine engeltje en hadden me vanaf mijn derde al op allerlei vecht sporten gedaan en daar ben ik nooit mee gestopt hoe erg het ook tegen zat ik vond en vindt het heerlijk om me er in uit te leven. Het hielp ook wel dat ik de kracht van mijn wolven gen had hierdoor was ik veel en veel sterker dan de sterkste mens. Ik ben over de Grote oceaan gezwommen en wou een nieuw leven beginnen.

Na dat ik de grote oceaan was over gezwommen was ik zo moe dat ik met mijn domme kop in een grot in het bos ergens in Nederland in slaap ben gevallen. Toen in waker werd van een ongelofelijk pijn in mijn nek zag ik dat een vampier mijn bloed aan het opzuigen was ik ben ik mijn wolf gedaante veranderd en heb die stinkerd afgemaakt. Iets wat ik nog nooit gedaan had en hoopte niet nog eens te hoeven doen. Maar er was een probleem die stinkerd had zijn gif wel in mijn lijf gedropt. Ik heb drie dagen (die trouwens veel langer dan normalen dagen leken te duren) met een helse pijn in mijn lichaam lichaam mijn geschreeuw en gegil geprobeerd te smoren. Wat me blijk baar aardig is gelukt want er niemand die me heeft gevonden. Wat ook maar beter was ook ze zouden me toch naar het zieken huis gebracht hebben en als ze daar zagen dat mij hart zo zacht kopte , ik zo weinig bloed had en ik bijna 40 graden was hadden ze me nooit meer laten gaan.

Toen ik er achter was gekomen dat ik wolf en vampier was ben ik naar alle delen van de wereld gereisd en heb dus van alles en nog wat gezien. Ook heb ik veel huizen op de plekken die ik het mooist vond en waar ik een langere tijd dan normaal wou gaan blijven. De meeste zijn villa's ik heb namelijk een beetje een shop verslaving en vindt kleren dus echt het einde. Eigenlijk zijn die huizen veel te groot voor mij maar ach wat. Ik heb ook een grote hotel keten ik vindt het heerlijk om een beetje de baas te spelen over mensen en na al die tijd dat ik leef is het gewoon een enorme winst bron geworden wat ook wel handig is met mijn verslaving aan kleren.

De meeste nadelen van een vampier heb ik niet meer dat komt omdat mijn wolven gen met het vampier gif is samen gegaan. Zo glinster ik niet in de zon heb ik nog gewoon hartslag het is niet zo snel als dat van een mens maar het is er nog wel. Ook hoef ik geen bloed te drinken ik kan het wel en geloof me het smaakt best goed maar ik doe het haast nooit. Blozen kan ik nog wel al is dat in die 300 jaar misschien 2 keer gebeurd. Ik kan nog wel in mij wolf vorm veranderen alleen is hij kleiner dan hij geweest is ik ben nu misschien net iets groter dan een paart dus rond de 1.75. Wel ben ik heel snel en sterk ik heb namelijk de kracht van een vampier maar ook van mijn shape shifters vorm. Slapen kan ik helaas niet meer maar dacht dromen is voor mij meer als genoeg. Door mijn vampier kant heb ik meerder gave maar daar komen jullie nog wel achter. Ik zal jullie vertellen over mijn verhuizing naar het geboorte land van mijn overgroot ouders La push....

Reageer (2)

  • Loverdose

    Love it ;D
    verderr x

    1 decennium geleden
  • Awrighter

    verder super luek
    :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen