Liam begint te praten.
"Al van mijn 5de. Mijn moeder was een schitterende ballerina. Blijkbaar kwam ik mee naar elke repetitie en deed ik haar na, tot haar lerares het zat was en me naar madame Dufour van de kinderafdeling bracht om me de juiste technieken aan te leren." Vertelde hij."ik kan haar nog steeds in sneltempo de posities horen afratelen die we moesten innemen, en de geur van de pianopoets."
Gale luistert aandachtig naar Liams verhaal. Hij vindt het prachtig dat Liam zo gepassioneerd is over balletdansen. Het is zelfs aantrekkelijk om het te zien.
“Dat klinkt als een prachtige tijd. Van wat ik gezien heb, ben je ook erg goed. Wil je er iets mee doen nadat we eindelijk weg kunnen van het instituut?” Vraagt Gale hem belangstellend.
Hij voelt de kriebels in zijn buik toenemen na dit gesprek. Hij begint nog eens hopeloos verliefd te worden op Liam. Hij is echt een droomman.
“Het moet bijzonder zijn om zo op te kunnen gaan in een dans” Zegt Gale.
Hij heeft zelf nog nooit echt eens passie gehad waarin hij zich helemaal kon verliezen. Of nou ja, het begint er toch echt op te lijken dat Liam zijn passie wordt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen