Het gesprek over ‘lekkere wijven’ van zijn vriendnegroep tijdens het eten kon Gale wel gestolen worden. Niet dat hij vrouwen niet aantrekkelijk vond, want hij wist al tijden dat hij bi was, maar zijn voorkeur ging toch echt uit naar de mannen. Dat wisten zijn vrienden alleen nog niet, het werd nog niet echt geaccepteerd, dat nam Gale in elk geval zelf al aan.
Hij wil anderen niet te dichtbij laten komen. Gale wil gewoon als een sterke en stoere man gezien worden. Dat was iets wat hij immers altijd van zijn vader meegekregen heeft.
Echte mannen huilen niet en zijn geen watjes.
Dat is natuurlijk de geringste onzin, maar toch denkt Gale dat hij dat aan de buitenwereld zou moeten laten geloven. En op mannen vallen is nu eenmaal niet iets wat over het algemeen als ‘’stoer’’ gezien wordt.
Na het eten excuseert Gale zich en staat hij op. Cliff’s grijze ogen vinden hem en lijken een beetje te gloeien, alsof hij probeert in zijn hoofd te komen.
‘’Ik ga vroeg naar bed vandaag, jongens. Fijne avond nog’’ zegt hij.
Zonder hun reactie aan te horen loopt Gale met zijn plastic tupperware bakje nog naar het buffet. Hij schept een vegetarische maaltijd salade op, omdat hij niet weet of Liam vlees eet. Daarbij schept hij ook nog een vleesvrije pasta op in een ander bakje.

Met zijn bakjes, flesje water en plastic bestek komt hij terug aan bij de kamer van Liam. Hij kan hem niet laten slapen zonder iets gegeten te hebben. Na deze dag zou hij wel wat energie kunnen gebruiken.
Hij klopt aan en wacht geduldig tot de knappe jongen de deur opent.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen