Foto bij Miss you, so much.

Reactiees, alstublieft!!!
Dit is dus het tweede vervanghoofdstukje, nog eens sorry eh x

Dit was nu al de derde dag dat ik aan mijn dansje voor in de clip werkte en eindelijk was het af! Vandaag had ik mijn camera naar de dansschool meegenomen zodat ik het kon opnemen en naar de wedstrijdorganisatoren kon doorsturen. Justin belde me nog steeds elke dag maar ik had hem nog niet over mijn plan verteld. Stel nu dat ik niet won, dan waren we allebei teleurgesteld!

-Een paar uur later-


Toen ik thuiskwam liep ik meteen naar mijn computer om het filmpje erop te zetten en de foute stukken eruit te knippen. Toen het er redelijk uitzag verzond ik het naar de organisatoren. En nu… wachten. Op de folder stond niet hoe lang je moest wachten, maar wel dat je verwittigt werd als je gewonnen had én als je niet gewonnen had.

-Twee weken later-

Ik miste Justin nog steeds zo verschrikkelijk en was helemaal gestressd dankzij die wedstrijd. Ik wilde zó graag winnen en het antwoord liet maar op zich wachten. Natuurlijk, want, er deden waarschijnlijk vreselijk veel meisjes mee! Ze wilden allemaal in de clip met Justin Bieber! Hoe kon ik daar nu ooit van winnen? Sommigen zaten misschien wel op een professionele school en ik zat maar op een hobbyschooltje… Gelukkig belde Justin me nog elke dag en zaten we ook vaak samen op MSN, dus het was niet dat ik hem helemaal niet meer sprak. Maar toch, het was niet hetzelfde…

Reageer (5)

  • BananaSwag

    NiiCéé<3

    1 decennium geleden
  • HEARTBUCKS

    snel verder!
    xoxo

    1 decennium geleden
  • Fiducia


    Super!


    VederVerderVerder!

    (ll)

    1 decennium geleden
  • Dunzak

    ^yes i like the vederrr:)

    1 decennium geleden
  • XJBlover

    Super, verder (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen