Let the flames begin, oh Glory!

Proloog

Mijn naam is Elle, ik ben 25 jaar en woon in New York –alvast, daar is mijn officieel adres- Door mijn job ben ik niet zo vaak in New York, dan leef ik voornamelijk in hotelkamers. Maar daar over later meer.
Ik ben geboren en getogen in België maar op mijn 19de werd ik het daar zo zat dat ik besloot de “American dream” te gaan volgen.

Natuurlijk begon ik in een verwaarloosd klein flatje en had de ene crappy baan na de andere, tot (!) 2 jaar geleden. Op een of andere manier kwam ik terecht bij Summit Entertainment –ik deed daar de PR- 2 jaar geleden waren ze bij Summit vooral bezig met de opnames van “Twilight, New Moon, Eclipse en Breaking Dawn. En daardoor kwam ik in contact met Robert Pattinson. Toen kreeg ik vele complimenten dat ik mijn baann erg goed deed en dat ik de beste was in plannen en afspraken maken. Kortom; ik behaalde altijd mijn doel. In de showbizz gaat alles rond dus kwam ik bij Robert terecht. Hij zocht een nieuwe manager doordat zijn andere op heel erg vervroegd pensioen was gegaan. We kunnen het nog altijd goed met elkaar vinden omdat we van dezelfde leeftijd zijn. Ik hou van mijn job, ook al ben ik nu altijd druk bezig met iemand 'anders zijn leven. Maar ik krijg er ook veel voor terug.
Einde.

Ok, wat dacht je nu? Dat dit het einde was van mijn verhaal? Natuurlijk niet. Het moet juist nog beginnen.

What do you think? Ik wil meningen. Het is nog maar de proloog maar het is toch iets?

Reageer (1)

  • Friday

    Leuk, verder. =) X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen