Foto bij I have a plan.

-Vandaag was de dag van het concert van JB. Mijn ouders hadden me verboden om te gaan, maar ze dachten toch niet dat ik braaf ging luisteren?!-

Zes uur 's ochtends. Ik klopte mijn wekker uit en ging rechtop zitten. Vandaag was de dag van het plan, ik had het grondig voorbereid dus er kon onmogenlijk iets fout gaan. Ik hoopte het.
Oké, wat was stap 1 ook alweer? Ohja, zorgen dat ik het huis uit was vóór mijn ouders wakker werden.
Ik moest me dus haasten! Eerst moest ik me maar eens douchen, ik kon toch moeilijk naar een concert van Justin Bieber als ik stonk!
Toen ik met nog nat haar uit de douche kwam keek ik in mijn kleerkast. Wat kon ik aandoen? Niets! Help! Ik had geen mooie, prachtige of geweldige kleren! Mijn mama wel... Gelukkig hingen haar kleren in een apart kamertje en niet in haar slaapkamer. Snel liep ik ernaartoe en zocht een mooie outfit samen. Perfect!
Nu ik er mooi uitzag - voor zover dat kon bij mij - nam ik mijn tas met mijn ticketje en mijn portefeuille erin en liep naar buiten. Ik greep mijn fiets en begon te trappen, naar het station. Ondertussen keek ik eens op mijn horloge, het was nu acht uur. Mijn ouders konden elk moment wakker worden. Ik zou wel eens willen weten wat ze gingen doen als ze zagen dat haar bed al leeg was.

Reageer (2)

  • Midnightshine

    wat doet mijn wekker daar op die foto xo
    leuk verhaal,, dat zou ik met mijn ouders niet moeten proberen hoor zo ontsnappen xd

    1 decennium geleden
  • AnubisLiefde

    Verdeeer <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen