'Hey, op passen he, of ik gooi het in je nek als we aan tafel zitten.' Zegt Itachi met een grijns.'Haha!Dan ga ik niet aan tafel zitten!' Schater ik en ren weg voor Itachi.

Na twee rondjes om de tafel heen gerend te hebben word ik door Pein de lucht in getild en lach als Itachi grommend naar Pein opkijkt.Grinnikend ga ik op Pein's schouders zitten en steek mijn tong uit naar Itachi.'Als jij weer staat ga je eraan'. Gromt Itachi met een grijns.'Haha, dan zorg ik er gewoon voor dat ik niet op de grond kom'. Lach ik naar hem.Pein's handen tillen me van zijn nek en brengen me naar de grond.'Pein!Nee~!Iie~!' Gil ik en maak me zo klein mogelijk terwijl Pein en Itachi lachen.Snel klem ik me om Pein's been vast en lach even op een duistere manier.Hidan steekt zijn hand uit en trekt me naar zich toe als ik zijn hand vast heb.Ik klamp me aan hem vast en klim op zijn rug.
'Hidan is tenminste aardig voor me'. Grijns ik naar Itachi en Pein die kort hun hoofd schudden en plaats nemen aan de tafel als het eten klaar is.Hidan zet me op een stoel neer en neemt naast me plaats.Uiteindelijk zit iedereen aan de tafel en zijn er verschillende gesprekken aan de gang.Als ik bijna klaar ben met eten hoor ik mijn mobiel gaan en ren de gang in waar ik in mijn jas naar mijn mobiel graai.'Met Junya'. Zeg ik gehaast als ik mijn mobiele heb gevonden.Aan de andere kant blijft het stil en voel een rilling over mijn ruggengraat heen gaan.'Hallo?Wie is dit?' Vraag ik zachtjes met een licht trillende stem.Het blijft stil op gehijg na.'Wie is dit?!' Roep ik nu en begin geërgerd te raken.Ik kijk op naar Hidan die de hal vragend in komt en de lamp aanmaakt.'Wat?' Vraagt hij zacht.Ik zet mijn mobiel op luidspreker zodat het gehijg te horen is.Hidan pakt mijn mobiel uit mijn handen kijkt er even naar en haalt dan adem.'Baaaaka!Zeg wie je bent of we laten je nummer natrekken en je bent dood'. Roept Hidan wat me een beetje laat lachen.Langzaam stopt het gehijg en zegt de persoon wat.'Jun-ya, soon you'll be dead.Just like your parents'. Lacht de persoon in het Engels.Ik kijk geschrokken op naar Hidan die fronst en dan ophangt.'Laat hem maar praten.Je gaat voorlopig nog niet dood, we trekken het nummer na en halen hem wel neer'. Zegt Hidan geruststellend en trekt me even tegen zich aan.'Arigato'. Zeg ik zacht en knuffel tegen hem aan.

Reageer (1)

  • Zeph

    creapy
    VERDER
    -xxx-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen