'Geld verspilling!' Roept Kakuzu met zijn armen in de lucht.Ik lach en schud mijn hoofd.'Wil je me laten verhongeren?' Grijns ik en probeer wat bij hem te stelen.

'Ja!En je krijgt niks van mij!' Zegt Kakuzu pestend en houd zijn eten weg.'Dan mag ik er wel wat van'. Zeg Kisame en jat een broodje.'Godverdomme!Geef terug jij sushi!' Terwijl de twee door kibbelen krijg ik wat geld van Hidan en ga ik een broodje bij de kantine halen.Terug aan de tafel eet ik het langzaam op en komt het in me op om weg te lopen en helemaal op nieuw te beginnen.Maar ik zou geen officiële ninja zijn en niet aan een baan kunnen komen.Ik wist dat ik nog maar twee jaar hoefde omdat ik een andere richting deed dan de meeste mensen hier.Het was gelukkig wel gelukt om het zo te regelen.

Na school stap ik bij Pein in de auto en rijden we naar huis toe.De andere waren al thuis, ze hadden minder uren vandaag dan dat ik had, en tja Pein.Maar die moest vaker tot vijf uur blijven.Gelukkig had ik maar een keer in de week negen uur.Absurd gewoon om negen uur te hebben.

Thuis gaat mijn mobiel en neem op.Aan de andere kant hoor ik Soyo's stem en zucht.'Hoi'. Zeg ik en luister naar het verhaal van Soyo.Uiteindelijk hang ik op en deel mee dat we mijn spullen binnen kort moeten op gaan halen want het tehuis ging dicht en naar een ander deel in de stad.Ze hadden de meeste de keuze gegeven of ze mee gingen of dat ze bij iemand konden blijven.
'Morgen na school halen we het wel op, dan hebben jij, Kisame en ik toch vier uur'. Zegt Hidan die me een energiedrank-blikje in de hand duwt.'Oke.Wat eten we?'
'Bored rijst'. Gromt Itachi die de kamer in komt.Lachend ga ik in de stoel zitten.'Hey, op passen he, of ik gooi het in je nek als we aan tafel zitten'. Zegt Itachi met een grijns.'Haha!Dan ga ik niet aan tafel zitten!' Schater ik en ren weg voor Itachi.

Reageer (1)

  • Zeph

    VERDER!!!!!!^^
    -xxx-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen