Ze twijvelde om me het te vertellen ze zijden dat we ff onder 4 ogen moesten spreken maar in hun geval 8 we gingen naar de katine.
En ze vertelde alles ze zochten mij en blijkbaar hadden ze me meteen gevonden maar niet hoe ze het wouden. Ze dachten dat ik een bitch was zon stadse meid dus gingen ze heel nederland door alleen om mij te vinden ik moest blozen bij de gedachten, maar ik hield me aardig kalm ze vertelde veder dat iemand die mij kende tegen ze had vertelt waar ik woonde. Ze gingen eerst naar mijn huis maar ik was er niet dus gingen ze wachten maar toen kwamen ze dat monster tegen ze hadden onder tussen heel wat fans tegen het lijf zien komen, ze proberden ze te waarschuwen maar in het begin luisterde ze niet. Toen zagen ze het ook ze waren bang mijn moeder was wel thuis en had onder tussen wel over mijn opa en oma vertelt dus rende ze daar vlak naar toe ze waren er langs gerend en toen kwam ik ze tegen. Ik vertelde het tegen anke we hoorde wat geritsel maar kwamen er snel achter dat het bert was onze dikke vriendelijke stal kat was maar we vonden het wel raar dat ernie er niet was zijn twin broer die altijd bij hem is omdat hij blind is en bert zijn soort van begelijder is. Ik was bang dat er iets erg gebeurd was met hem en dat het iets met het monster te maken had en we hadden gelijk mijn ogen begonnen weer te gloeien en anke zag het ze nam me snel mee onder de tribune en zij dat er iets mis was.
Ze had weer eens gelijk het monster was dichtbij! Ik ga kijken zij ik moedig terwijl ik diep van binnen heel bang was calum kwam ff kijken en zag mijn ogen wat wrong whit youre eyes zij hij of terwijl wat is er met je ogen, anke zij dat hij de rest ff moest halen en dat we het gingen uit leggen.
Ik begong ermee dat het ook was toen het monster er was ik keek hem recht in zijn ogen aan en hij rende weg als of hij zijn doel wit had gevonden of bang voor mij was voor de rest wist ik niet wat er mis was met mijn ogen er kwam iemadn vol binnen stromen in de binnen bak ze riep mijn naam onder tussen waren mijn ogen weer normaal ern rende ik onder de binnen bak het was een jongen.
Ik kende hem niet dus ik vroeg zijn naam hij zij dat dat nu niet van toepasing was hij zij dat ik bijzonder was en niet op zo’n je bent leuk dus ik zeg dat maar random manier maar echt van je bent echt bijzonder mytisch bijzonder!
Hij pakte me pols en trok me mee naar de paarden hij zij hopelijk kun je rijden ikdacht bij me zelf meen je dit nou mijn opa en oma hebben een paarden stal en jij denkt dat ik niet kan rijden. Ik zij kalm ja ik kan kijken maar van binnen flitpe ik helemaal want eigenlijk was die best kanap zijn ogen grijs zilver blauw zo ie zo een 6-pack kon niet anders gespierd maar niet te zijn haar mooi donker bruin. Emma? Emma!!
Huh wat? Welk paard!? Oh umh we hebben hier wat qauters staan ze hebben wat wedstrijden gewonnen en. Qauters zijn goed wacht ff anke moet mee maar ze weet niks van mytische wezens!
Oh en jij wel zij ik sagerijnig meer dan je denkt pup roep der maar pup ik keek hem sagi aan bij het woord pup rolde met mijn ogen en rende naar anke en vertelde het ze was eerst verbaast en daarna zij ze gestrest ik kan niet rijden!!
Ik zij snel je kan op luna ze is klein maar wel snel is goed zij ze snel en rende snel naar de paarden ondertussen had de mysteriuse jongen de paarden op gezadeld zelfs luna. Hoe maar hoe hij keek me kalm aan oke lm misty boy. hebben jullie al bijnamen voor elkaar zij anke jup ik ben pup en hij misty boy, omdat we zijn naam niet weten.. ik heet kaden oke misty boy of terwijl kaden. We gingen zitten op de paarden en onder tussen was 5sos ook gekomen waardoor ze de vrag stelde waar gaan jullei naar toe nou umh we gaan weg om uit te zoeken wat ik ben, waardoor kaden droog zijn ze is een wolf en we gaan gewoon weg naar engeland. Zo kan je het ook zeggen kaden!!
Kaden rolde sagerijnig met zijn ogen en ging in draf weg. We moeten gaan we zien elkaar nog wel eens ik gaf ze snel een knuffel en reed met anke achter kaden aan. Zo dat duurde lang anke en ik zijden daardoor te gelijk maar jij had een voor sprong hij grinnikte ff en daarna was hij weer sirieus.
Waar gaan we eigenlijk naar toe vroeg anke zich af umh naar engeland wat we net hebben gezegd anke en ik keken elkaar aan en bogonnen heel hard te gillen waardoor kaden schrok wat is er hij pakte snel 2 messen, waardoor wij schrokken wat is er zij kaden geirrieteerd. Nou in engeland is jake mitchell anke en ik keken elkaar aan en riepen julia julia moet ook mee niet nog een he riep kaden er kwam een grijns op anke en mijn geziet en we draaiden om met de paarden en rende richting julia met hijgende paarden kwamen we bij julia aan ze kwam naar buiten rennen, wnat ik had der een appje gestuurd dat we naar engeland gingen. Met koffers kwam ze buiten toen ze de paarden zag liet ze de koffers vallen pakte ze uit de koffer een telefoon oplader en der telefoon rende naar binnen en zij dat we achter om moesten komen dus dat deden we. Kaden bleef voor staan julia kwam buiten stormen met een karretje perfect voor luna hoe kom je daar aan zij ik. Oh die had ik nog staan zij ze met een big smile maar ff ergens anders over wat doet die super knappe jongen hier!? Lang verhaal leg ik onder weg wel uit we koppelde luna aan het karretje en gingen weer naar voren maar kaden stond te wachten met zijn paard waardoor julie mopelde omg prins op het witte paard en keek mij aan. Ik rolde met mijn ogen en keek kaden weer aan die ons verbaasd aan keek. Lets go to england zij julia vrolijk onder weg vertelde ik het hele verhaal het duurde een week om de 2 dagen stopte we en bleven we slappen in een tentje op de 14e dag kwamen we bij de veerpond naar engeland die 14 dagen voelde ik me meer gemakelijker bij kaden en volgens mij was dat wederzijds. We gingen met de paarden op een speciale veerpond we kwamen aan in engeland en onder tussen had julie met anke al op gezocht waar jake mitchell woonde en contact gelegd en ik weet niet hoe ze het gedaan heeft maar we mochten bij hem slapen en een video opnemen! Ik heb julia nog nooit zo gelukig gezien. We hadden eerst een hotel gevonden in london waar we eerst verbleven kaden met zijn eigenkamer en julia, anke en ik in 1 kamer. We waren de hele nacht wakker en aan het praten over kaden waardoor hij wakker werd en naar binnen liep zonder t-shirt waardoor juul en ik begonnen te gillen en te giechellen en anke keek kaden gewoon raar aan dat hij maar beter kon gaan en dat deed hij ook. Na dat raar gebeure vielen we best snel in slaap en gingen veder met de paarden.
Julia had het er over dat ik bijna 16 was en dat we eengroot feest wilden houden bij jake mitchell en daar over een video wilde maken.
We kwamen bij jake en we lachten en praate even keek julia kaden aan en tikte anke aan en mopelde volgens mij is hij een beetje jalours denk je echt dat hij emma leuk vindt zij julia ik denk het.
Hey juul en anke we mogen in het kantoor van jake slapen en kaden bij jake zelf oke zijden ze in koor we gingen alles opmaken en daarna slapen we waren zo moe,maar toen ik wakker werd iets om 10 11 uur ofzo waren ze weg ik ging me ff omkleden ik had een kort broekje aan gedaan en een hout hakkers shirtje er boven gedaan. Ik liep naar buiten en schrok me helemaal kapot het was helemaal versiert met slingers en stuff julia en anke omhelste me en zijden dat we naar de winkel ginge om een video op te nemen dus we gingen onderweg was het aardig stil maar toen we uit stapte en de camera draaiden was iedereen gestoord aan het doen

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen