Foto bij 01 - The arrival

(b) Noa (/b): Noa is de meest sarcastische en vrolijke van de groep. Ze is Shenae haar beste vriendin en is stiekem een beetje verliefd op Jack, Alec zijn beste vriend. Noa glimlacht veel en is altijd erg relaxed en heeft de grootste fantasie wat vaak tot veel humor leid. Ze is relaxed maar je moet wel zorgen dat je op haar goeie kant blijft. Noa doet graag gekke dingen en is de meest losse van de groep.

(b)Shenae(/b): Shenae heeft net zoals Noa gevoel voor humor en het is een deel van wie ze is. Een ander belangrijke feit van Shenae is dat ze erg lief is en een goede vriendin. Ook al ze niet iedereen even graag mag probeert ze altijd beleefd te blijven maar rond Madison is dat niet altijd makkelijk. Shenae is sneller bang te krijgen dan Noa, Shenae zoekt liever niet al te graag problemen op maar Noa wel. Shanae heeft haar eigen meningen en ideeën en komt daar ook voor op.
(b)Alec(/b): Alec was eerst altijd een beetje de wat meer stillere en serieuze van de groep. Het is heel duidelijk dat Madison Alec leuk vind maar Alec voelt niks voor haar en is veel liever rond Shenae. Hij is de beste vriend van Jack en Jack zorgt er vaak voor dat hun geintjes uithalen met andere. Alec is erg beleefd maar komt ook vaak snel losser.

(b)Jack(/b): Staat bekend als de ‘prankster’ van de groep. Hij haalt graag geintjes uit met mensen die niet in zijn vrienden groep zitten. Madison is hier vaak het slachtoffer van. Hij is gek op Noa maar laat haar dat niet altijd even makkelijk weten.

(b)Madison(/b): Is het verwende meisje dat vaak geen uur zonder haar make up tasje kan. Omdat ze denkt dat ze alles mag en alles kan is ze niet bepaald de meest geliefde van de groep. Ze wilt altijd het meest luxe en denkt dat ze voor iedereen kan maar word er vaak genoeg aan herinnerd dat niemand haar over hun heen laat lopen. Ze is meestal bitchy en egoïstisch.

“Bedankt hoor pappie! Wie wil er nou voor zijn lol de stomme natuur in! En dan nog in zo’n waggel busje en goedkope huisjes! Had me dan tenminste met de limo laten gaan!” zeurde Madison met haar echte zeik stem dat elk oor met een woord oorpijn kon geven. Madison had een rijke vader die al meerdere keren getrouwd maar ook weer gescheiden was. Ze was het typische rijke meisje wat geen dag zonder haar lipgloss en nagellak kon. En op dat het prinsesje een te grote mond gaf tegen haar vader werd ze beloond op een kampeer trip voor drie weken. Het had leuk geweest als wij niet met haar opgescheept zaten. Maar helaas ze zat voor ons in de bus en we zouden haar gekrijs nog de hele weg aan horen. Toen Alec, de niet zo geheime interesse van Madison binnenkwam begon ze al gelijk te flirten met hem. Maar Alec gaf niks om haar. Hij deed alleen beleefd. Hij had iemand anders op het oog maar dat hield hij ook nog even voor hemzelf.

Alec ging achter Shenae en Noa zitten. En glimlachte naar Shenae waardoor ze een beetje bloosde. Het leek even stil te zijn maar de rust was al snel weer weg. “Niet alleen is het slecht voor je haar punten en voor je huid… het is ook nog eens verplicht! Jij beschermt me toch Alec?” vroeg Madison overdreven. Als er iemand echt overdreven nep was, was zij het wel. Alec schudde nee waardoor iedereen moest lachen.

“Ahh dat zou toch echt een ramp zijn als je gespleten haar puntjes hebt!” imiteerde Noa perfect. Niet te overdreven heeft onze drama Queen Madison vast twee fel roze koffers mee laten zeulen en nog een grote tas waar ze vast en zeker haar hele make-up collectie in had gestald. Shenae kon het niet helpen om te grijnzen toen ze Noa zag verkleuren toen Jack de bus in kwam als laatste. Hij ging snel naast Alec zitten.

“Dit is survivalleen met Betty Morgan!” Riep Betty, een van de vrijwilligers die het rammelbakje bestuurde. En net op dat moment hobbelde de bus de weg over.

“Mevrouw Morgan toe wilt u wat minder hobbelen! Ik heb net mijn amandelen laten verwijderen” mopperde Madison. Dat was waar. Het arme kind had een amandel ontsteking en gooide er nog even een facelift achter aan. Ze zat heel uitgebreid haar nagels te lakken.

“Zitten die amandelen soms in haar nagellak?” vroeg Noa sarcastisch waardoor Jack, Alec en Shenae in de lag schoten.

“Als haar fel nog strakker word getrokken heeft ze ogen aan de zijkant van haar hoofd” voegde Shenae eraan toe waardoor er nog ietsjes harder gelachen werd. Na een paar uur vielen Noah, Madison en Jack wonder boven wonder in slaap. Alleen Alec, Shenae en nog wat andere tieners waren wakker. Alec grijnsde en maakte een foto van Noa en Jack met zijn mobiel. Trots liet hij Shenae de foto zien. Shenae moest lachen.

“Wacht maar” grijnsde ze en ze boog over Madison haar stoel en maakte een foto met haar mobiel. Alec moest de foto lachen. “Das pas humor” knikte hij. Na een tijdje werd het stil en keken ze elkaar stilletjes aan. Shenae schoot in een kleine lach en draaide haar hoofd opzij. Alec draaide haar hoofd weer terug met zijn hand en keek diep in haar ogen. Hij kwam net iets dichter bij en toen…

“Zo daar zijn we dan mensen,welkom in kamp Eikenhout!” riep Betty enthousiast waardoor Alec en Shenae zich betrapt omdraaide en de slapende in de bus wakker werden. Iedereen stapte snel uit en liepen onder het grote bord waar de naam van het kamp op stond. Toen ze eenmaal stopte bij het huisje waar twee mensen hun stonden te wachten zagen ze dat het kamp veel groter was dan verwacht. Het waren twee mannen. De jongste van ongeveer 40 jaar oud was gekleed in een soort van kamp uniform. De andere oudere man van ongeveer 65 droeg stond een beetje kromp, hield een stuk boomschors vast en droeg wat oudere kleding. “Ik ben Harry de kampbeheerder van kamp Eikenhout. En Gerrit hier runt de aas-hengel en snoep winkel” introduceerde de jongste.

“De winkel is elke werkdag open van zeven tot zes” zei hij met een kraak stem. “En ik koop ook gemalen helmkruid…” legde hij uit op een normale stem. “Dat houd de geesten weg” siste hij harder waardoor iedereen schrok van zijn uitbarsting. “Want dit kampis behekst, vervloekt zelfs!”

“Behekst?” vroeg Noa iets te hard.

Harry hield de deur open voor Gerrit die naar binnen stapte. De deur kraakte toen hij weer dicht viel. “Uhm… die is niet helemaal lekker” legde Harry uit waarvan het leek of er bij hem ook een paar draadjes los zaten. “Ok natuur liefhebbers dan gaan we eerst met zijn allen het kamp verkennen en dan beginnen we met het regelen van de bonte-avond en de jongens triatlon” riep hij enthousiast. “Maar eerst de blokhut indelingen!”

Reageer (1)

  • Amsel

    ok ga maar verder mevrouw

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen