Ik liep richting de verzorging kamer en legde alle spullen klaar, even daarna kwamen Viktor en Joel binnen lopen.
'Hoi jongens!'
'Hey Zola' zeiden ze allebei.
Ik begon met Joel want die kon er na weer mee doen met de groepstraining, in tegen deel tot Viktor die kon dat niet omdat hij nog herstellende is van een zware hamstringblessure en operatie.
De verzorging en oefeningen van Joel gingen snel en soepel, het ging zelfs zo goed dat hij niet meer hoefde te komen. Alleen als hij verdere klachten kreeg moest hij weer terugkomen.
Ik ging bezig met Viktor en liet hem ook wat oefeningen doen, hij was rustig bezig toen hij ineens een gil gaf.
'Gaat het? Wat ging er mis, ga even op de verzorg tafel liggen' Zei ik.
Hij ging erop liggen en ik vroeg wat er gebeurde, hij had een stevige pijnscheut in zijn boven been gehad, bij zijn hamstring.
Ik keek het na en masseerde het, ook riep ik mijn vader er even bij om het te melden.
Na een uurtje was ik klaar met Viktor en liepen we samen richting het veld waar het team aan het trainen was, ik ging samen met Viktor in de dug-out zitten en we keken naar de training en praatte wat.
Daley kwam naar ons toe om te vragen hoe het met Viktor ging en om bij Viktor te pijlen of ik alles wel goed gedaan had.
Nadat de training afgelopen was gingen de jongens douchen en liep ik met m' n vader mee naar de persconferentie, hij vertelde aan de pers hoe de training ging en over de blessures van Viktor en Joel.
Ook gaf hij mij nog even het woord over hoe het met Joel en Viktor gaat.
Na de persconferentie liepen we terug naar de eetzaal om te avond eten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen