Een aantal jaar geleden is mijn vader helaas overleden door de ernstige ziekte kanker. Hierdoor woon ik nu met mijn moeder en mijn tante in Los Angeles. Hoewel het een drukke stad is, woon ik in een stil dorpje. Thuis is het niet fijn. Ik word als een klusjesman behandeld. Klusjes als modder graven en het schoonmaken van water doe ik dagelijks.
Het was vandaag een zware dag zoals altijd en ik lag uitgeput in bed. Terwijl ik om miij heen kijk, zie ik een heel mooi en schattig spinnetje mijn bed opkruipen. We hebben samen hele leuke gesprekken. Tijdens een van onze gesprekken vertelde ik de spin dat mijn tante en mijn moeder spinnen helemaal niks vonden. Dus had ik hem op het raam gezet waar hij een spinnenweb had gemaakt.
Helaas kwamen mama en tante er de volgende dag achter. Ze wouden de spide doden, maar gelukkig pakte ik de spin en nam hem mee naar buiten.

“Ga zo ver mogelijk hier vandaan, spin. Je bent niet veilig hier.” zei ik.
De spin liep snel weg. Mijn moeder en tante gaven mij meteen straf toen ik eenmaal terug was. Ik moest mandarijnen plukken uit de mandarijnenboom. Maar toen ik een mandarijn wou plukken, groeide die opeens zo'n vijftig meter lang.
“Wat?! Dat kan toch niet!”, schreeuwde ik vol verbazing. Ik vertelde het meteen tegen mijn ouders.
“Max, we bellen meteen de burgemeester om een kijkje te nemen met alle burgers van de stad. Morgen om twaalf uur zijn ze er.”
De volgende ochtend werd ik vroeg wakker. Mijn voortuin was vol met mensen en natuurlijk stonden mijn moeder en tante vooraan. Iedereen die de mandarijn wou bekijken, moet tien euro betalen. De meeste mensen maakten een heleboel foto's

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen