Foto bij Een onmogelijke taak

Dag beste lezers,
sorry dat het zo lang duurde. ik hoop dat jullie het mij kunnen vergeven. ik ben met veel dingen tegelijk bezig geweest en daardoor oog op het verhaal verloren.
maar hier is een nieuw hoofdstuk.
veel lees plezier

oja, eventuele tips zijn altijd welkom :)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Histoire

    Wauw, ik heb echt genoten van dit hoofdstuk, ik vond het echt goed. Ten eerste vind ik dat je schrijfstijl met sprongen vooruit gegaan is, in die periode dat je met andere dingen bezig bent geweest, omdat ik niet door de evolutie ben gegaan kan ik duidelijk de vergelijking zien met vroeger en het is echt veel beter dan vroeger (hopelijk komt dit niet over nu alsof het vroeger slecht was, maar het is gewoon echt meerdere niveaus gestegen! Vooral in het begin had ik het gevoel dat ik in het verhaal gezogen was, de gedetailleerde beschrijvingen van de gangen, de geur van het vuur. Al die details die je geeft, maken de beleving van dit hoofdstuk heel erg echt en levendig, super aangenaam, super goed!
    Een tweede iets wat me opviel was dat je Snape zo perfect neer zet, perfect zoals hij is als in de boeken, ik worstel daar altijd mee. Het is iets zo moeilijk maar jij slaagt erin met glans zijn manier van spreken na te bootsen, dat hebben de meeste fanfics hier niet, maar je zet hem echt zo waarachtig neer. Omdat het personage weer zo 'echt' overkwam, zorgde dat er nog meer voor dat ik helemaal in dit hoofdstuk werd gezogen.
    Ik hoop snel op meer, want het was echt fantastisch om te lezen.
    Sneller verder dit keer dus. :'D

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen