Hidan's armen om mijn lichaam lieten me veilig en gelukkig voelen en val zo inslaap.

De volgende morgen worden we beide wakker, zorgen dat we snel klaar zijn en lopen naar onder om te ontbijten.Na zeker een halfuur is iedereen onder en klaar en vertrekken we naar school.

Op school lopen we door naar de klassen aangezien de bel al was gegaan.In de klas is het saai en stil zonder Mo-chi.Haku kijkt steeds in mijn richting en Pein, ik had nu les van hem, houd me ook in de gaten.Zuchtend steun ik op mijn handen en probeer op te letten in de les.Geschiedenis, wel oke.'Junya, blijf erbij'. Hoor ik Pein zeggen en kijk naar voor.Hij stond naar het bord en schreef wat op.Hoe kon hij dat weten?'Hai'. Zeg ik zacht en zucht stil.

Als de bel gaat ruim ik alles langzaam in en loop als laatste de klas uit, op naar de volgende les.'Junya'. Ik draai me om naar Pein en knik.'Gaat het?' Even kijk ik weg maar zet een nep glimlach op en knik.Pein kijkt me twijfelend, wilt wat zeggen maar kijkt weg als de volgende klas binnenkomt.Ik draai me om en bots bijna tegen Deidara op.'Gomenasai'. Mompel ik en loop snel de klas uit zoekend naar het volgende lokaal.

In de pauze zie ik Pein tot mijn verbazing aan de tafel zitten.'Konnichiwa'. Mompel ik en smijt mijn tas op de tafel.Ik krijg van sommige wat terug gemompeld en andere knikken.Hidan moet me weer laten schrikken en mijn brood jatten.'Hidaan..Geef me je geld dan kan ik een broodje gaan halen'. Zeg ik met mijn hand uitgestoken terwijl hij mijn brood op eet.'Geld verspilling!' Roept Kakuzu met zijn armen in de lucht.Ik lach en schud mijn hoofd.'Wil je me laten verhongeren?' Grijns ik en probeer wat bij hem te stelen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen