Foto bij Home || O18

Het heeft me maar drie dagen gekost om dit hoofstuk te schrijven, vanwege het afschuwelijke internet hier op het moment.
Anyhow, school is weer begonnen. Nog altijd even leuk als altijd *kuch kuch* en ik heb eergisteren geteld, één leraar heeft het klaar gekregen om in één les zestien keer het woord "(eind)examen" in zijn mond te nemen (woorden als examenbundel, examenfeest etc. niet meegeteld). Wauw, welkom in het eindexamenjaar.
Maar één plus, mijn rooster is redelijk te doen, wat mij wat meer tijd geeft en ik hoop van harte dat -dat ook resulteert in meer hoofdstukken. Dat zou ik heel tof vinden voor zowel jullie (bc jullie zijn geweldig!) en voor mij (want ik vind het heerlijk om te schrijven), right?

Anyhow, hoe was jullie vakantie? Wat hebben jullie allemaal gedaan? En gaan jullie ook alweer naar school? If yes, hoe is het bij jullie (wauw, ik ben niet nieuwsgierig of zo, haha)?

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • chanyeoI

    Awh, ze zijn zo cute!

    Ik weet het, leraren zeggen in je laatste jaar echt veel te vaak examen, vooral in de eerste week. Het is vreselijk.
    En om antwoord te geven op je vragen: ik heb een leuke vakantie gehad (maar volgens mij had ik dat al verteld). Hoe was die van jou eigenlijk? Ik wilde er nog naar vragen...
    En yes, university has started. Wat best vervelend is, want verder heeft iedereen (nou ja, vrienden op het hbo) nog vakantie. Ik dacht trouwens ook dat alle middelbare scholen in Nijmegen nog vakantie hadden? Maar ik mag verder niet echt klagen want m'n studie was de eerste week leuk (:
    +kudo

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen