Vorige keer:
‘Komt eraan.’ Even later zitten we elk met ons drankje in de zetel. De teevee staat aan en er wordt niets gezegd. De kamer wordt enkel gevuld door de geluiden van de televisie. Bill gaat zachtjes heen en weer over mijn arm. Af en toe verlaat een goedkeurende zucht mij mond. Het is zalig zo. Op een gegeven moment voel ik dat de vermoeidheid toeslaat.
‘Ik ga slapen’, fluister ik tegen Bill. Hij knikt en haalt zijn arm weg. Ik druk nog een kus op zijn wang en sta dan recht. ‘Slaapwel’, zeg ik. Van allebei krijg ik een welterusten terug. Traag ga ik de trap op. In de badkamer doe ik mijn kleren uit en doe een pyjama aan. Ik poets mijn tanden en was me en ga dan de badkamer uit. Als ik de gang opkom, komen Tom en Bill net de trap opwandelen. Bill zwaait nog eens lief naar me en ik zwaai terug. Ik ga mijn kamer in en kruip in bed. Het duurt niet lang of ik val in slaap.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • NIETONLINE

    VERDERRRRRRR

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    hahaha :D
    dat vind ik wel slim van haar ^^
    want Tom & Bill luisteren ook noG Gewoon:P!

    superr:D
    snel verderr(A)
    xxx

    1 decennium geleden
  • Conclusions

    Oooeeh, dan wil ik nu ook wel heel eventjes zwanger zijn :"D Wil ook wel voet en hoofd massage van Tom en Bill ^^
    Snel weer verder, graag <33
    Groetjes Daantje (H)(K)

    1 decennium geleden
  • FAMExMONSTER

    Snel Verderr(H)

    1 decennium geleden
  • SmashIntoYou

    ahaha, geweldig. (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen