Vorige keer:
‘Waarom heeft dat gedaan, Tom? Waarom? Wat heb ik verkeerd gedaan, zodat ze liefde zocht bij jou?’ Hij is echt helemaal in de war en steekt nu zelfs de schuld op zich. Ik stap de woonkamer binnen. Ze kijken op en kijken me aan.
‘Mam komt me morgen ophalen.’ Bill kijkt geschrokken naar me. ‘En Bill, jij hebt niets verkeerd gedaan. Op één of andere manier zijn we verliefd geworden. Meer uitleg valt er niet te geven en steek alstublieft niet de schuld op jezelf.’ Nadat ik dat gezegd heb, stap ik de woonkamer uit en ga terug naar de logeerkamer. Eens op bed begint mijn buik best hard te grommen. Het enige wat ik vandaag gegeten heb is een ontbijt en een zakje snoepjes. Zo goed als niets dus. Het is al best laat, dus kleed ik me uit en doe een iets grotere T-shirt en een kort shortje aan om te gaan slapen. Ik kruip in bed en overloop de gebeurtenissen van gisteren, vannacht en vandaag. Stel nou dat ik zwanger ben? Misschien is het beter dat ik dat op mijn gemakje thuis eens bekijk. Na nog lang te liggen woelen en serieus te hebben zitten piekeren, val ik in slaap.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Headhunterz

    Suppr ;D
    x

    1 decennium geleden
  • FAMExMONSTER

    Superr(H)

    Snel Verderr:D

    xx

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    snel verder


    x

    1 decennium geleden
  • ILoseYou

    super!!
    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Conclusions

    Aaahw ;<

    Wil je snel weer verder gaan?

    Groetjes Daantje (H)(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen