Toen roos lies en albus op weg waren naar de leerlingenkamer van griffoendor, luidde er een enorme knal, het leek wel alsof de lucht openspatte ofzo. Toen klonk de stem van anderling door het hele gebouw " alle studenten moeten dringend naar de grote zaal komen,geen uitzonderingen". Dus gingen albus roos en lies maar snel naar de grote zal net zoals de meute die vlak achter hen liep.
Eenmaal in de grote zaal aangekomen, zaten alle afdelingen aan de afdelingstafel. Anderling begon te spreken " zoals jullie gemerkt hebben luidde er net een enorme knal, deze leek wel uit de lucht te komen. Dat klopt, het was geen onweer, maar de plek waar de tovenaarswereld ooit is geschapen is opengebarsten. Nu kunnen de dreuzels onze wereld betreden, en aangezien de scheppingsplaats vlakbei zweinstein is, zal zweinstein extra beschermt worden door mensen van het ministerie van toverkunst–". Scorpius malfidus stelde een vraag " maar kun je dat gat dan niet gewoon dichttoveren"? "Helaas vrees ik dat dat niet kan malfidus, tenzij je wil dat de hele toverwereld faillet gaat".
Overal in de grote zaal was geroesemeos , iedereen vond het nogal intrigerend. "En nu naar jullie kamers" luidde de stem van anderling.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen