Foto bij ontwaak

wow lang niet meer geschreven :o heb zelf mijn verhaal eens moeten herlezen

Pov Amber

Die nacht bleef ik bij Brendy aan der bed zitten. Het was stil in het ziekenhuis alleen de voetstappen van de nacht verpleegster hoor je op de gang .
De vermoeidheid begint op te komen maar ik bleef wakker. Ik bleef Brendy aankijken was zo bang haar te verliezen bijna 2 maanden sliep ze al
In coma... Ik zucht en verliet even haar kamer voor koffie te hallen. Een verpleegster komt bij me staan en kijkt me lief aan.
" komt allemaal goed meid " sust ze me " als ze wakker word kan ze iets aan haar coma over houden" vraag ik der onzeker. " in haar geval is er een kleine kans" antwoord ze me ik knik en ga terug naar de kamer. Ik laat men koffie vallen als ik zie dat Brendy der ogen open heeft. Meteen roep ik de verpleegster die er rap bij is. Ik zelf moet op de gang wachten. Zenuwachtig neem ik men gsm en bel naar Tom

Tom: Amber weet je hoe laat het is
Amber : Brendy ....
Tom: Ik kom !

en hij haakt in. Ik zet me neer tegen de muur en staar naar de deur wachtend op nieuws. Vele vragen gaan door men hoofd.
Ik zou het me toch niet ingebeeld hebben ! Gespannen kijk ik naar het uur ze zijn nu al zeker 20 min bij der is alles wel in orde.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen