Foto bij I'm a model, youre my love. -Jackson Rathbone- 12

Lang lang geleden ik weet het.
Maar nu gaan er terug meer komen
Want mijn hoofd zit vol met inspiratie x)

-Delfie pov.-

Ooh shit! Dadelijk is er de after party.
Als Jackson daar dan ook is, dan dan...
Dan gaat er iets gebeuren dat ik nu nog moet verzinnen! Ik heb me in de nesten gewerkt. En ik moet er ook zelf terug uitkomen, denk ik...
Net als ik mij wil gaan omkleden voor de after party komt Natasha naar me toe.
Ze zei dat ik het geweldig heb gedaan maar wel een beetje verbaasd keek op een moment. Ze vertelde me wel dat het niet echt stoorde ofzo dus dat zat wel goed.
Ik zat er niet echt met mijn hoofd bij alleen maar bij Jackson.
Langs de ene kant was ik ongeloofelijk blij dat ik hem terug zag maar mag hij me zo wel zien?
Ik bedoel, ik ben een paar kilo afgevallen en hij vertelde me dat hij een hekel heeft aan mensen die afvallen zonder reden.
Ik kom net terug van mijn kamer in mijn blauwe coctail jurk en loop de trappen af naar de plaats waar de after party plaatsvind. Ja inderdaad met de trappen daarmee verlies je toch meer calorieën dan met de lift gaan.

-Jackson pov.-

Ik sta maar wat doelloos rond te staren op de after party want Delfie is er toch niet. Totdat er opeens veel mensen juichen. Er zal wel een bekend model binnenkomen ofzo. Maar als ik haar kan zien is het Delfie! Ik loop meteen naar haar toe maar ze ziet me en loopt snel de andere kant uit.Ik blijf haar volgen en kan haar nog net bij haar arm pakken. Oh nee! Haar arm voelt akelig dun aan...
Ze draait zich met een ruk om en kijkt me aan.
Wat is jou probleem Jackson? Waarom volg je me overal? Kan een mens nu echt geen privacy krijgen? Sorry maar als je iets wilt zeggen doe het dan normaal in plaats van me maar gewoon aan te kijken.
Ik vertel haar wat ik denk van haar dieet. Ze verklaart me voor gek maar loopt gelukkig niet weg. Ze loopt samen met mij naar de bar voor een drankje. Ik bestel een cola maar zij gewoon water. Ja, er is echt iets mis met mijn Delfie!

-Delfie pov.-

Oh nee, hij heeft door dat ik op dieet ben! Maar aan de andere kant wil ik echt niet dat hij weggaat. Ik heb hem wel nodig. Maar het is zo moeilijk om eens frieten te gaan eten ofzo. Ik kan dat gewoon niet!
Jackson vraagt aan me of ik vanavond nog iets te doen heb, ik vertel hem dat ik niet echt iets van plan was. Hij vraagt of ik na de after party met hem mee ga. Ik stem in want ik heb toch niks te doen en dan kan ik eindelijk nog eens bij mijn Jackson zijn...

Next?
Reactie's ^^

Reageer (3)

  • SanneCullen

    hoop dat je snel verdergaat!
    (doeg)

    1 decennium geleden
  • Versace

    Love it<3

    Snel verderrrrrrrrrrrrrrr :D

    xxx

    1 decennium geleden
  • ElPistolero

    verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen