Okee, dus ik heb sinds groep acht tot ongeveer de 2e/3e klas een crush gehad op een jongen, we noemen hem wel Dennis. Ik vond het te ver gaan dus heb ik sindsdien andere jongens als afleiding gezocht, maar ik heb hem al die tijd nog steeds leuk gevonden, al heb ik heb nooit gesproken... Nu heb ik een nieuw vriendje (Sam) die ik wel echt leuk vind, maar had deze droom....

Er was een feestje bij iemand in de buurt die ik ken. Ik ging daar samen met Sam heen, want het leek me wel een leuk idee. Wat ik niet wist, was dat er allemaal mensen van mijn basisschool waren, die ik al in jaren niet had gesproken. Ik was daar met Sam, dus leek het me geen goed idee om met iemand te flirten, hij is nou eenmaal mijn vriendje! Toen... Toen kwam ik hem tegen...Dennis..
Ik had hem jaren niet gesproken, maar de keren dat ik hem sprak, vond ik hem al die tijd leuk. Ik rende naar hem toe, omhelsde hem, en schreeuwde zijn naam, "IK HEB JE ZO GEMIST!!!!!". Sam snapte niet wie dat was. HET WAS DENNIS. Dennis over wie ik hem alles had verteld, dat ik hem vroeger leuk vond. En Dennis vond mij toendertijd ook leuk.. Maar ik was te verlegen om actie te nemen. Ik was veel te verlegen. Dennis had best wel wat op dus leek erg dronken, dus toen hij mijn naam luidkeels riep, en zijn pupillen verwijdden, greep mij stevig vast, gaf me een zoen op mijn wang, en tilde me op. Ik wilde hem ook heel graag zoenen, maar kon het niet. Ik had een vriendje, van wie ik erg veel hou.. Maar.. In mijn gedachten, vroeger, was hij de persoon.. Het was bestemd om met hem te eindigen, maar ik kon het niet. Ik kon hem niet zoenen, hoe erg ik het ook wilde. Ik wilde gewoon weten hoe het zou zijn. In mijn droom bedacht ik me hoe het zou zijn om met hem het bed in te duiken, ja ik weet het, het is best erg.. Ik beeldde me in hoe het zou zijn hem zoenen.. Het was best gedetailleerd. Ook het feit dat ik zelf dronken was hielp niet echt. Maar ik hield me in, ik hield me sterk. Dus ik deed wat een goed, respectabel persoon zou doen. Ik stelde Sam aan hem voor. Ze schudden elkaars handen en ik voelde me geliefd. De jongen op wie ik vroeger verliefd was, en diep van binnen nog steeds een soort crush van me is, samen met de jongen waar ik nu verliefd op ben, samen in de keuken. Met mij in het midden.
Om me niet te laten overhalen en sneaky naar Dennis zijn kamer te gaan, had ik afleiding nodig. Sam was afleiding genoeg. Ik zoende hem. De anderen op dat feest leken het niet erg te vinden.
Toen werd ik wakker

Maar Dennis was er.. En in mijn achterhoofd vond ik hem nog steeds leuk.. Ook al had ik letterlijk 5 jaar niet met hem gesproken.. Ik zal hem waarschijnlijk nooit krijgen, en daarom denk ik dat ik zo vaak over hem droom.
Ik vertel mijn vriendje ook vaak deze dromen, maar natuurlijk laat ik het deel weg dat ik hem nog steeds misschien leuk vind.. Hij zal er toch nooit achter komen, en ook al doet ie dat wel, ik heb nu iets met hem, en dat zou hem niets uit moeten maken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen