Because I Remind Myself I Had Something Written Called Call 911, Somebody Stole My Heart
Ik besluit maar nog even te gaan proberen te slapen, terwijl ik nadenk over wat er nu eigenlijk allemaal al wel niet is gebeurt in mijn leven sinds Tokio Hotel die binnen is gestapt. Ik kan eigenlijk nog steeds niet geloven dat alles echt is gebeurt, en het zo snel is gegaan. Als je nu de tijd stil kon zetten, zouden de leuke momenten langer duren, en als je hem vooruit zou kunnen spoelen zouden de minder leuke dingen ook minder lang duren. Net als ik bijna in slaap val hoor ik regendruppels tegen het raam slaan. Het geeft altijd zo’n raar gevoel. Buiten regent het, en jij ligt daar dan lekker onder de dekens. Ik realiseer me wel dat je de dingen die je echt wil doen dat je daar voor moet gaan, voor het te laat is. Wat als Tokio Hotel nooit verder was gegaan? Had ik en al die andere fans Tokio Hotel nooit gekend? Had alles dan heel anders geweest? Of had alles dan gewoon hetzelfde gebleven? Met deze gedachtes in mijn achterhoofd val ik langzaam maar zeker weer in slaap…

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • AutumnLeaves

    Owww Tom kan toch lief zijn xd

    1 decennium geleden
  • CilliexBill

    als ik op het knopje verder klik dan kom ik bij quiz 51 uit als je een nieuw deel hebt gemaakt zou je me dan miss de link toe willen sturen??? ik vind je verhaal super!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • MrsDevillina

    Verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heeeeeeellll snel Verder!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Sims3

    heel erg mooi
    snel verder
    xxx

    1 decennium geleden
  • Disappointed

    snel verdeerrr :).
    xx.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen