Foto bij Home || O13

Wauw, het is alweer een eeuwigheid sinds de laatste keer dat ik me hier gemeld heb. Ik ben er weer en voel me een stuk minder gestrest nu school afgelopen is (nou ja, zo goed als). Door die stress voelde ik me bijna vervreemd van Quizlet en kwam ik hier eigenlijk alleen om de countdown naar het concert van 5SOS bij te werken. Toen die afgelopen was, wist ik niet zo goed meer wat ik hier wilde. Maar ja, schrijversbloed kruipt waar het niet gaan kan en na wat voor mezelf geschreven en geprobeerd te hebben, ga ik nu proberen om totdat ik op vakantie ga, weer wat actiever te zijn en weer vertrouwd te raken met Quizlet.

En dan nu het laatste hoofdstuk wat gerelateerd is aan Kerstmis/Oud- en Nieuw. Dat mag onderhand ook wel weer, want we zijn al over de helft van het jaar en theoretisch gezien is de volgende Kerst/Oud-en Nieuw dichter bij dan de vorige (does that make sense? Idk)
Anyhow, enjoy (:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • chanyeoI

    Ze.Zijn.Zo.Lief!
    +kudo

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen