Deze droom heb ik een keer aan een vriendin verteld, omdat zij, Julia, destijds de jongen leuk vond over wie ik deze droom had. Ik moest het wel met haar delen, en dus ook met Quizlet!
(notitie van 14-11-2015)

Ik was om een of andere reden in Daan´s huis. Opeens was ik op zijn kamer en ging ik op zijn bed liggen.
Daan duwde me op zijn bed en begon me te zoenen. Hij wilde een arm om me heen slaan en ik zei "NO", en dacht bij mezelf "wat heb ik gedaan!".
Ik stond op en liep de trap af. Daar stond zijn moeder spagheti in de keuken te koken. Volgens haar at ik mee, want dat was Daan zijn plan. Ik wilde dat alleen niet. Ik kwam met een slap excuus: "Ja ik moet thuis eten". Beiden zijn moeder enDaan zelf kijken me aan met een blik van 'nee je blijft hier'. Ze bleven me aankijken en vroegen "Ga je thuis iets lekkers eten ofzo dat je weggaat?". Ik verzon een slechte smoes, maar Daan vertrouwde het niet en liep achter me aan. Hij zei dat ik hem niet zomaar kon achterlaten. Dat was wel mijn plan. Ik vertelde hem dat ik het niet kon, mijn vriendje (die ik destijds had, Luuk) verraden, en Julia's chick stelen.
Na een tijdje stopte hij me te achtervolgen en ging hij midden op straat zitten, en rolden de tranen van zijn wangen.
Het was pikkedonker.
MAAR TOEN.
Ging ik dus Luuk opzoeken, maar ik kon zijn huis niet vinden. Ik begon toen bijna te huilen maar opeens had ik hem gevonden. Hij nam me mee naar een parkje, waar gras lag. Het leek perfect te gaan maar toen gingen mijn twee extreem irritante zusjes me achtervolgen. Ik was zwaar geïrriteerd, want ze wilden ons niet alleen laten. Ze zaten in een hutje in het parkje ons te bespioneren. Ik wilde dat mijn moeder ze riep zodat ze weggingen, maar zij zei dat ik ze "Gewoon moest negeren". Toen ze eindelijk weg waren,
Werd ik wakker.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen