Foto bij 24-05-'16 × 2 days after

2 days after × concertervaring: part I

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • VeerleClifford

    Dat JBH moment met Michael was zo moooi. Just Beautiful. Volgens mij stond hij uiteindelijk echt te huilen we bleven maar gillen voor hem.

    (Ookal was beide keren vanuit t publiek) IK heb Michael nog nooit Zelf ZO gelukkig gezien.
    Ik was toen zooo breed aan het glimlachen kon niet stoppen.

    De rest...Tja.. Wat zal ik zeggen? IK.WIL.TEEEEEEEERUUUUUUUG!'

    En en Calum zei GOEDEAVOND in het NEDERLANDS! Het was ZO SCHATTIG!! Hoe hij ook vroeg of dat goed was. Ik wilde hem zo graag knuffelen toen.

    8 jaar geleden
  • xxshadowlovexx

    OMFG IK WOU ER ZO GRAAG BIJ ZIJN!!! ZOW LEUK DAT JE ER WAS!!!!!!

    8 jaar geleden
  • awsten

    In Antwerpen deed Michael dat met jbh ook EN I DIED BC ZIJN LACHJE OMFG ik zat geloof ik echt aan de andere kant want ik zag Calum niet zo heel goed maar wel Michael c:

    Concertervaringen zijn altijd zo leuk om te lezen!

    8 jaar geleden
  • chanyeoI

    Michael was zo cute voor JBH! Toen hij steeds moest lachen omdat het maar niet stil werd *heart eyes emoji* (That boy makes we wanna swerve lanes.) En het was gewoon zo geweldig! De rest heb je al ongeveer genoemd maar dit moest ik even kwijt.
    Ik heb gisteren toen ik naar schaal fietste het meisje waar ik mee fietste een volledig verslag gegeven van het concert. Ze kwam er pas halverwege achter dat ik over 5 Seconds of Summer praatte want ik gebruikte steeds de afkorting en zij was ervan overtuigd dat dat uitgesproken als 5 S O S. Ik weet niet of ze echt behoefte had aan dat hele verhaal but idc. Anders was het waarschijnlijk stil geweest. En ik zat bijna weer te fangirlen op de fiets. En ja, ik ben er nog steeds niet overheen. Beetje last van pcd :/

    I vond Don Broco live nog best oké. Ik had wel iets van ze geluisterd naar day vond ik eigenlijk niet zo spectaculair. Live was er meer energie en meer gitaar ofzo (;

    Mijn vriendin die mee was (en nog niet echt fan was) vond het ook helemaal geweldig, alleen vond ze het jammer dat ze niet alles kende. In de trein terug had ze echt zoiets van: volgend jaar ga ik weer mee en dan heb ik al hun muziek geluisterd en Anne, dan moet je zusje ook mee (die was dit keer niet mee, vond ze zelf heel jammer). Dus ja, dat hebben we al afgesproken (:

    8 jaar geleden
  • Culloden

    Het klinkt echt allemaal zo leuk! Alleen voor JBH zou ik waarschijnlijk al gaan. (;

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen