Foto bij My mom is going to kill me! (Part 2)

Ik had de bus naar Lori’s huis genomen en belde aan. Ze deed vermoeid de deur open en grijnsde toen ze me zag staan voor de deur. ‘Zozo, hoe was je nacht met World’s hottest Guy?’ ‘Ik heb met hem gevreeën, en ik voel me niet goed.’ Lori nam me bezorgd naar de wc waar ik direct over de wc ging hangen. ‘God, Aless, Ik heb je in jaren niet zo ziek gezien!’ Ik doe teken dat ze moest gaan omdat ze zelf niet goed werd als ze iemand zag die braakt.
*17 weken later*
Ik was de eerste weken nog erg ziek geweest. Maar wat me ook opviel was, dat ik traumatisch snel verdikte en ik veel naar het wc moest en ik al bijna drie weken mijn regels nog niet had gehad. Ik dacht dat het was doordat ik zo ziek was, maar Lori dacht daar anders over. ‘Weet je nog of jullie een condoom hebben gebruikt?’ Drong ze aan. Ze was best wel blij, omdat ik mísschien van een beroemd iemand zwanger was. ‘Ik denk het niet.’ Ik kon wel huilen. Normaal had ik een redelijk slanke taille, en nu verscheen er een klein buikje. ‘Ik kan niet zwanger zijn! Ik ben 17! Godver!’ Ik begon te huilen terwijl Lori haar armen rond me sloeg. ‘Ik denk dat je maar een zwangerschapstest moet doen.’ Ik knikte en droogde mijn tranen. We namen mijn auto, een mini cooper en reden naar het centrum van Vancouver. We lopen de drogisterij binnen en we zoeken naar de zwangerschapstesten. De vrouw aan de kassa kijkt me aan alsof ik een hoer ben.
Thuis aangekomen is mijn moeder nog steeds op haar werk, gelukkig. Ik ging naar het wc. ‘Als er 2 streepjes staan ben je zwanger.’ Ik zuchtte en deed wat er op de verpakking stond. Nu nog een tien minuutjes wachten. Ik ging naast Lori in de zetel zitten met de test in mijn handen. ‘Wat ga je doen als je zwanger bent? Ga je het aan hem zeggen?’ ‘Wat moet ik anders doen?’ De tien minuten waren voorbij en bang keek ik naar de test. En inderdaad, er stonden 2 streepjes. Ik snakte naar adem. ‘Oh My God! Alessia je bent zwanger van dé Robert Pattinson.’ Ze sprong hyper op maar ik kon niet glimlachen. Ik was verdomme zwanger door mijn eigen domme schuld. ‘Nu moet je Robert wel bellen!’ Ik haalde trillerig mijn mobiel tevoorschijn en zocht Robert’s nummer. Ik drukte op het groene horentje en liet hem overgaan.
Reactie ’s!
xoxo’

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen