Foto bij My mom is going to kill me!

Het was eigenlijk wel voorspelbaar dat ik samen met Robert in bed zou belanden, maar zoiets weigerde ik te geloven toen ik daar op die dansvloer stond, dansend met hem. Het was een droom die uitkwam, maar dan met meer alcohol dan ik droomde. Telkens mijn glas op was, kreeg ik een nieuw glas aangeboden. Ik nam het uit beleefdheid telkens aan, ik had geen zin om een beroemd acteur , en mijn idool, tegen te spreken. Lori kwam naar me toelopen, ze giechelde toen ze zag met wie ik danste.
‘Ik ben naar huis. Ik neem aan dat ik je niet bij mij moet verwachten?’ Ze grijnsde en gaf me mijn leren tas aan. Lori gaf me een kus op mijn wang en vertrok naar haar auto. Ik voelde zuigzoenen in mijn nek geplaatst worden. God, ik moet al aardig dronken geweest zijn, want Robert drukte zijn lippen meteen op de mijne en ik kuste gewilliger terug dan noodzakelijk was. Al snel kreeg ik te horen van Robert dat hij naar zijn hotelkamer wou, met mij erbij. Op dat moment had ik erom gegiecheld, maar als ik nuchter was had ik er minstens drie keer over nagedacht (zeker als ik wist wat er zou gebeuren). Robert begeleidde me naar zijn auto en liet me instappen.
De hele autorit zaten we elkaar te plagen, wat Robert nog sneller deed rijden. Aangekomen bij het hotel sprong ik als ware uit de auto, wat niet makkelijk was op pumps.
*Volgende Ochtend*
Ik stond op, totaal gedesoriënteerd. Ik herinnerde me deze kamer niet. Ik kek naar het bed, om te checken met wie ik het bed had gedeeld. Mijn ademhaling stopte voor een korte minuut. Ik had vannacht het bed gedeeld met Robert Pattinson, en dan nog niet eens zomaar ‘het bed gedeeld’. Ik zocht mijn kleren bijeen en struikelde over de schoen van Robert die in het midden van de kamer lag. Ik hoorde het bed kraken en zag even later een paar voeten voor me. ‘Sorry, ik wou je echt niet wakker maken.’ Ik wou me rechtstellen maar bedacht me dat ik nog steeds geen kleren aanhad. Ik nam mijn kleedje en hield het voor mijn lichaam. Robert schaamde zich blijkbaar niet en grijnsde naar me terwijl hij me bekeek. ‘Mag ik je nummer?’ Hij glimlachte, en tegen zo een blik kon ik gewoon geen ‘neen’ zeggen. ‘Ja… Tuurlijk.’ Ik stotterde en nam mijn mobiel uit mijn tas en gaf hem door aan hem. Hij toetste zijn nummer in en ik toetste mijn nummer in zijn mobiel.
Reactie ’s!
xoxo’

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen