Foto bij De eerste afspraak

De eerste afspraak met de prins is geweest. Hij is echt, echt een aardige jongen. Ik snap wel waarom zo veel mensen verzot op hem zijn. Hij is daadwerkelijk geïnteresseerd in mijn leven en wil meer weten over mijn familie. En hij kon wel lachen om de dingen die Ivy en Moira hebben uitgehaald. En dan heb ik het nog niet eens over onze eerste afspraak gehad.
      Oh, de afspraak. De prins nam me, zoals beloofd, mee om een les in fotografie te krijgen. Hij had een ware fotoshoot weten te regelen. In het begin vond ik het awkward. Ik bedoel; ik ben nog nooit echt professioneel gefotografeerd. Alleen die ene foto voor bij de deelname. Maar prins Maxon stelde me op mijn gemak. Ook hij was af en toe in de foto's te zien, foto's van ons tweeën. Hij zei ook dat ik hem wel Maxon mocht noemen als we niet bij de andere kandidaten waren. Dit is moeilijk; het is er altijd ingehamerd dat het prins Maxon is en niet gewoon Maxon. Af en toe vraag ik me af of Maxon wel gelukkig is. Alles wat ik voor hem wil, is dat hij gelukkig is.
      Daarna kwam de beloofde les in fotografie. Ik mocht de camera van Maxon lenen en hij legde me alles uit. Het is duidelijk dat hij precies weet waar hij het over heeft. Fotografie is duidelijk zijn passie.
      De laatste verrassing kwam aan het einde van het afspraakje: ik mocht de camera van Maxon houden. Ik vond het een veel te duur cadeau, maar Maxon stond erop. En alle gemaakte foto's zijn ontwikkeld en liggen nu naast me. Af en toe kijk ik er naar. Aan deze dag ga ik veel herinneringen overhouden.

~ Rose

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen